Bodrum Gündem

23 Nisan Çocuk Bayramı Bodrum Şehir Stadında Kutlandı…

23.04.2014
0
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile  Türkiye Büyük Millet Meclisinin 94. Yıldönümü  tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da coşkuyla kutlandı.

buy Retin-A online buy azithromycin Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber
cheap Cialis Professional Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bodrum şehir stadında düzenlenen törenlerle coşku içerisinde kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu ile başladı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Geçin, Bodrum Muharip Gaziler Derneği, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı programda Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından katılımcılar Bodrum Şehir Stadı’na geçtiler.

Stattaki törene  Bodrum kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Başsavcı Hayati Keskin, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kara Kuvvetleri Kamp Eğitim Merkezi Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün , yeni emniyet müdürü Can Candaş, belediye başkan yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Geçin, Bodrum Muharip Gaziler Derneği,belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar izledi. Bu yılki gösteriyi Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu hazırladı.

Kutlamalara Bodrum kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Garnizon Komutanı Ahmet Şevki Ulugün’ün tüm stadı dolaşıp öğrencilerin ve halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini anlatan bir konuşmalardan sonra öğrencilerin şiir okumalarından sonra ulusal ve il düzeyinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.  Öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler ilgiyle izlenirken özellikle anasınıfı öğrencisi miniklerin dansları ayakta alkışlandı.

vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından tören programına geçildi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren törende bazı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilirken, günün anlam ve önemine uygun şiirler okunup, konuşmalar yapıldı. Minik öğrencilerin puzzle dan yaptıkları Atatürk fotoğrafı vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Sahanın ortasında açılan dev Türk Bayrağı ve Atatürk Portresinin ardından, hep birlikte 10. Yıl Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.