Bodrum Gündem

Vekil Başkan Stadyum Hakkında Bilgi Aldı…

23.04.2014
0
A+
A-

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu Hüseyin Taşkın, sınıf öğretmeni Nurettin Acar ile öğrenciler Rüya Tokmak, Bartu Şıracı, Efe Doygun ve Zeynep Emre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ’ı Başkanlık Makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber order Levitra online Order No Rx Aciclovir online

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği olarak Başkanlık Makam koltuğuna oturan öğrencilerden Rüya Tokmak, Bodrum’da çevre temizliğinin turizm için önemli olduğunu belirterek temizlik konusunda herkesin duyarlı olmasını söyledi.

Vekil Başkan Rüya Tokmak ayrıca Bodrum Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Kazım Baz’dan da Şehir Stadı hakkında bilgiler aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bodrum Şehir Stadı’nda yapılacak gösteriler öncesi stadın hazırlıkları konusunda vekil başkana bilgiler veren Kazım Baz, bütün hazırlıkların tamamlandığını ve saha içerisindeki öğrenciler ile onları izleyecek olan protokol üyeleri ve velilerin zor durumda kalmamaları için Bodrum Belediyesi personelinin kendilerine yardımcı olacaklarını da sözlerine ekledi.

Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ minik öğrencilere boş vakitlerini çok iyi değerlendirmeleri konusunda öğütler vererek sosyal faaliyetlerin kendilerini kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağını ve arkadaşlık ilişkilerinin gelişeceğini söyledi. Ayrıca çevre kirliliğinin önemine de değinen Başkan Vekili İsmail Altındağ “Bu konuda vatandaşlarımıza daha büyük görevler düşüyor. Çevremizi temiz tutmak bizim elimizde. Denize, yollara ya da piknik alanlarına çöp atmaz, bu konuda bilinçli davranırsak çevre kirliliği diye bir şey olmaz.” diyerek öğrencilere bilgi verdi.

İsmail Altındağ günün anısına öğretmen ve öğrencilere hediyeler takdim etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.