Bodrum Gündem

Velileri Oynadı, Çocukları İzledi…

23.04.2014
0
A+
A-

Bodrum’da  tiyatro izlemeye gelen çocukların, sahneye çıkanların anne babaları olduğunu görmeleri ve şaşkınlık içerisinde onlara seslenmeleri ilginç görüntüler oluşturdu.

Bodrum Gündem Haber Lamisil at low prices Where to buy Viagra order Albendazole

Oyunda rol alan Özlem Bayındır “Konsantrasyonum bozulup az kalsın arkamı dönüp bakacaktım” dedi.

Bodrum’da özel bir kreş ve gündüz bakımevi,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara sürpriz yaparak tiyatro izlemek üzere Nurol Kültür Merkezi’ne götürdü.  Tiyatro izlemeye ilçedeki diğer kreşlerden çocuklar da davet edildi. İdarecilerin eşliğinde salona gelen çocuklar koltuklara oturup oyunun sahnelenmesini beklemeye başladı. ‘Pamuk Prenses ve 7 Cüceler’ oyununda rol alan kreş ve bakımevindeki çocuklardan bazılarının anne ve babaları,  heyecan içerisinde son hazırlıklarını yapıp sahneye çıktı. Asıl sürpriz oyunda velileri rol alan çocuklara oldu. Bazı çocuklar şaşkınlık içerisinde ‘Anne, anne’ diye seslenmeye başlaması ilginç görüntüler oluşturdu. Çocuklar bir süre sonra duruma alışıp keyifle oyunu izledi. 5 yaşındaki Ecrin Bayındır sık sık oyunda pamuk prensesin üvey annesini canlandıran kraliçe rolündeki annesini işaret ederek “Beyaz elbiseli benim annem,  İşte o benim annem, şu sahneye çıkan benim annem” demesi dikkat çekti. Salondaki ‘anne, anne’ sesleri ile devam eden oyunu sahneye el sallayarak izleyen çocuklar ve salondaki diğer çocuklar,  oyun sonunda velilerini alkışladı. Kısa bir rol alan şakacı Mustafa Karadeniz’inde katkısıyla sahnelenen oyun, çocukları eğlenceli dakikalar yaşattı. 9 kişinin sahnelediği oyunun sonunda çocuklar anne ve babalarına koştu. Velilere,  günün anısına okul öncesi kurum yönetimi tarafından plaket verildi. Farklı mesleklerde çalışan ve renkli kostümleri ile sahneye çıkan velilerden Osman Can, kızı Lale Cansu Can için “Kızıma mutlu anlar yaşatmak istedim” dedi.

Sahne iken çocuğunun kendisine seslenmesi nedeniyle konsantrasyonu bozulup az kalsın arkasına dönüp bakacağını belirten Özlem Bayındır “Çocuklarımız çok mutlu oldu.  Çok güzel bir gündü” ifadelerini kullandı.

Duru Mutlu adlı kız çocuğunu annesi olan Pamuk Prenses rolündeki Özlem Mutlu ise “Çocuklara böyle bir armağan vermekten dolayı mutluyum.  Her sene 23 Nisan’da onlar bizim için bir şeyler yapardı. Onları izlerdik. Bu kez biz onlar bir şey yaptık. Daha önce böyle bir kostüm giyeceğim aklıma gelmemişti. Kızımın okul yönetiminde böyle bir projeyle geldiklerinde ilk başta tereddüt ettim ama sonra neden olmasın dedim. Kızıma  hayatı boyunca güzel bir armağan olacağını düşünüyorum       ” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.