Bodrum Gündem

Şehir Plancısı Belediye Personeli Yaşamını Yitirdi…

Şehir Plancısı Belediye Personeli Yaşamını Yitirdi…
03.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesinde çalışan şehir plancısı Berna Baydarlıoğlu, tedavi gördüğü İstanbul Florence Nightingale hastanesinde yaşamını yitirdi.

purchase Paxil buy Lamisil order Strattera Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 03/06/2014

Yaklaşık 8 yıl önce Yalıkavak Belde Belediyesinde Şehir Plancısı olarak işe başlayan 1968 doğumlu Berna Baydarlıoğlu, 6 aydır kanser tedavisi görüyordu. Baydarlıoğlu, 2 Haziran’da tedavi gördüğü İstanbul Florence Nightingale hastanesinde tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Berna Baydarlıoğlu bugün öğlen saatlerindeki uçakla Bodrum’a getirilecek.

4 Haziran 2014 Çarşamba günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ortakent mezarlığında toprağa verilecek olan Berna Baydarlıoğlu’na Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ayla gürpınar dedi ki:

    Berna hanım işine bağlı, değerli bir plancımızdı. Çok üzüldüm. Allahrahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum.

    1. HANDAN ERBİLGİN DOKUR dedi ki:

      Merhaba,

      Berna Hanım ile şahsen hiç tanışmadım, ancak aynı liseden mezunuz ve kendisini sima olarak çok iyi hatırlıyorum. Gerçekten çok acı bir kayıp, güleryüzü, güzelliği ve iyi kalbi ile hafızalardan silinmeyeceğine eminim. Ailesi ve sevenleri için hayatın bundan böyle bambaşka akacağını, yaşamanın çok daha zor olacağını da biliyorum. Bizler kalıcı olan tek şeyin hatıralar olduğunu biliyoruz. Acı haberi duyduğumda, Sevgili Berna Hanım için ne yapabiliriz ve yakınlarında az da olsa nasıl iyi bir his yaratabiliriz diye düşündüğümde, tek kalıcı şeyin doğa olduğunu ve aslında onun adına yaratılacak küçücük bir doğa parçasının dahi, hayatın devamlılığına işaret edeceğini, en azından o ormanla arkadaşımızın isminin de yaşayacağına inandım ve bunu lise arkadaşlarımızla paylaştım. Bizler Tema Vakfı ile de bağlantıya geçerek, küçük de olsa bir şeyler yapmak istedik. Bu konuda Berna’nın Bodrum ‘daki sevenleri ve dostları da bizimle irtibata geçerlerse, belki hep birlikte çok büyük bir orman yaratabiliriz. Facebookdan Handan Erbilgin Dokur’a ulaşabilirsiniz.Saygılarımla,

  2. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Tüm ailesine, dostlarına ve Belediye çalışanlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Berna Baydarlıoğlu ışıklar içinde uyusun.