Bodrum Gündem

Bodrumspor Gençleşiyor

Bodrumspor Gençleşiyor
15.07.2014
0
A+
A-

bodrum_spor_gencBodrum Belediyesi Bodrumspor altyapıdan 4 oyuncusunu A takım kadrosuna dahil etti. Gümbet’te bulunan Bodrumspor kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor yöneticilerinden Hüseyin Gözütok ve A takım kadrosuna alınan genç oyuncular katıldı.

Bodrum Gündem Haber Cheap Vermox

Altyapıdan 4 oyuncuyu A takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduğunu belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya imza töreninde şunları söyledi; “Bugün çok sevinçliyiz, çünkü kendi altyapımızdan 4 tane yetenekli kardeşimizi A takım kadrosuna, hocalarımızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda bodrum_spor_bodrumgundem (1) purchasing Plavix online buy xenical aldık. Biz hem bu sene şampiyonluğa oynayan bir kadro ve hem de Bodrumspor’un geleceğini kurtarabilecek yetenekli gençlerimizi de kaynaştırarak yepyeni güzel bir Bodrumspor yaratmak istiyoruz. Bu konuda da onlara sonuna kadar güveniyorum. Buradan ayrıca onları yetiştiren hocalarımıza, altyapıdaki Hadi Türk arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimiz bütün altyapıdaki geçlerimize örnek olacaklardır ve hep beraber Bodrumspor olarak büyük başarılara imza atacağız. Ayrıca Bodrum yarımadasında 3-4 tane belirlediğimiz, Turgutreis’te, Yalıkavak’ta, Gündoğan’da yetenekli genç arkadaşlar var. Onları da Bodrumspor’a ilerleyen günlerde dahil edeceğiz. Onlarda yarımadadaki gençlere örnek olacaklar. Belde takımlarımızda oynayan gençler ileriye gitmek için, Bodrumspor’u büyük bir basamak olarak kullanacaklar. İnşallah onları da Bodrumspor kadrosuna katıp, gençlerimizle birlikte daha güzel bir ekip yaratacağız” dedi.

Sekiz yıldır Bodrumspor altyapısında oynadığını belirten 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Yasin Yıldız ise daha önceki yıllarda da A takım ile antrenmanlara çıktıklarını belirterek şunları söyledi;

“ Bu senede teknik heyetimiz bizleri A takıma almayı layık gördüler. Bizde altyapıdaki kardeşlerimize örnek olmaya çalışacağız. Artık bu işi meslek olarak edinmek istiyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Yıllardır izlediğimiz abilerimiz ile birlikte oynayacağız. Hocalarımız çok tecrübeli, abilerimizde profesyonel oyuncular, profesyonel ligden buraya gelmiş oyuncular, onlar ile oynamak bizim için büyük bir zevk ve onur olacak” dedi.

Bodrumspor altyapısından A takım kadrosuna geçen genç oyuncuların mevkii ve isimleri ise şu şekilde; 1996 doğumlu forvet oyuncusu Süleyman Can Özen, 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Okan Ateş, 1996 doğumlu sol kanat oyuncusu Berk Atıcı ve 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Yasin Yıldız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.