Bodrum Gündem

Nasıl Olması Gerektiğini Söyleme, YAP

21.07.2014
0
A+
A-

Retin-A without prescription mandalin_sokak_bodrum_gundem Brand Viagra without prescription Bodrum Mandalin Bar’ın İşletmecisi Attilla Serttaş tarafından Bodrum’a özgü mavi ve beyaz renklerde boyatılıp, saksılarla süslenen sokak, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Turistler, sokakta bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

buy Ventolin online
Bodrum, Çarşı Mahallesi’ndeki, 1025 Sokak, Mandalin Bar’ın sabihi Atilla Serttaş tarafından daha temiz ve düzenli görünmesi için Bodrum’a özgü renklerle boyandı. Bembeyaz zeminde hazırlanan sokak, mavi ve kırmızı tonları ile renklendirilerek, çiçeklerle süslendi. Yeni hali ile sahne dekorunu andıran sokak turistlerin de dikkatini çekti. Turistler sokakta bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Mandalin sokak, fotoğraf çektirmek isteyenler için yeni adresi oldu.

Bar’ın sahibi Serttaş, “Mandalin Sokak’ın daha temiz ve bakımlı görünmesi için böyle bir yol denedik. Yaşadığımız yer Bodrum olduğu içinde, mavi, kırmızı ve beyaz renklerini tercih ederek çiçeklerle süsledik. Bodrum’u yansıtan bir sokak oldu. Turistler sokağı çok beğeniyor ve hemen hatıra fotoğrafı çektiriyor. Turistler sahne dekorunu andırdığını söylüyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.