Bodrum Gündem

Eğitimci ve Sporcu Demet Tezgider Vefat Etti

Eğitimci ve Sporcu Demet Tezgider Vefat Etti
05.08.2014
0
A+
A-

Natrexon price order paxil demet_tezgider_yorganci_bodrum_lisesiBodrum’da sevilen eğitimci ve sporcu CHP’nin emekçilerinden Tangör Kaygusuz’un kızı Demet Tezgider geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

order Indocin Bodrum Gündem Haber

Tanju Tezgider ile evli olan ve Ceren adında bir kızı bulunan Demet Tezgider Yorgancı rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Kısa bir süre önce iki kez kalp kapakçığından ameliyat olan Demet Tezgider’in yaşama tutunmak için verdiği mücadele sonuç vermedi.

Son haftalarda rahatsızlığı ilerleyen Demet Tezgider 4 Ağustos 2014 sabahı İzmir’de kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde vefat etti. Bodrumlu, sevilen ve başarılı bir sporcu geçmişine sahip olan Demet Tezgider eğitimci kişiliğinin yanısıra, İzmirspor, İstanbul Üniversitesi ve Taç spor kulüplerinde profesyonel olarak basketbol oynamış, Bodrumlu birçok genci spor yapması için teşvik etmiş fedakar, dürüst, sevilen kişiliği ile tanınıyor.
Demet Tezgider Yorgancı’nın cenazesinin 4 Ağustos akşam saatlerinde Bodrum Devlet Hastanesi Morguna getirildi.

Cenazesi (bugün) 5 Ağustos 2014 salı günü, Bodrum Belediye Meydanında Adliye Camisinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karaburgaz mezarlığında
defnedilecek.
Bodrum Gündem olarak merhumeye Allah’tan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.