Bodrum Gündem

Işıklar İçinde Uyu Demet Öğretmen

05.08.2014
0
A+
A-

Asacol online

Bodrum’un sevilen öğretmeni Demet Tezgider, öğrencileri, dostları ve ailesi tarafından gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Lisesinin sevilen öğretmenlerinden Demet Yorgancı Tezgider, İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 04 Ağustos sabah saatlerinde yaşama veda etmişti.

Tanju Tezgider ile evli olan ve Ceren adında bir kızı bulunan Demet Tezgider Yorgancı bir süredir  rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bodrumlu, sevilen ve başarılı bir sporcu geçmişine sahip olan Demet Tezgider eğitimci kişiliğinin yanısıra, İzmirspor, İstanbul Üniversitesi ve Taç spor kulüplerinde profesyonel olarak basketbol oynamış, Bodrumlu birçok genci spor yapması için teşvik etmiş fedakar, dürüst, sevilen kişiliği ile tanınıyor.

Demet Tezgider, merhum PTT  müdürü İsmail ile Tangör Kaygusuz’un kızı ve Sema Yorgancı Nebioğlu, Alev ve Aykut Kaygusuz’un kardeşleri ve eski PTT müdürü  Tamer Çınar’ın da yeğeni oluyor.

Demet öğretmen geçirdiği romatizmal bir hastalık sonrası altı ay önce kalp kapakçığından ameliyat olmuştu. Geçtiğimiz mayıs ayında da kalp kapakçığından ikinci kez ameliyat olan Demet öğretmen kontrol amaçlı olarak Ege Üniversitesi Hastanesine gitmiş, kan değerleri düşük bulunduğu için yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

buy valacyclovir İlk Tören Bodrum Lisesinde…

Öğrencileri tarafından çok sevilen Demet Tezgider için ilk tören Bodrum Lisesinde yapıldı. Törene, annesi, kardeşleri, eşi, kızı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul yönetimi, öğretmen arkadaşları, öğrencileri, arkadaşları katıldı. Gözyaşları içinde dualar okundu. Okul Müdürü Mustafa Göral Erdem ve eski Okul Müdürü Mahmut Özbelen birer konuşma yaparak Demet öğretmenin işini ve öğrencilerini ne kadar çok sevdiğini ifade ettiler. Daha sonra okunan duaların ardından Demet öğretmenin çok kullandığı “by byy” sözleri ile cenaze namazının kılınması için Adliye Camiine götürüldü.

Belediye Meydanı İnsan Seli Oldu… brand Levitra online

Adliye camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçmiş dönem milletvekili Fevzi Topuz, Belediye meclis üyelerinin de bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Cenaze namazının ardından 55 yaşında yaşama veda eden Demet Tezgider, gözyaşları ve dualarla Karaburgaz mezarlığına defnedildi.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak merhum Demet öğretmene Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.