Bodrum Gündem

Ak Partili Kadın Başkandan Sert Sözler: “Çaresizce Çırpınıyorlar”

Ak Partili Kadın Başkandan Sert Sözler: “Çaresizce Çırpınıyorlar”
08.08.2014
0
A+
A-

cigdem_demiralp_akparti_bodrumgundem_2Ak Parti’nin Türkiye’deki tek kadın ilçe başkanı olan Çiğdem Demiralp, önceki gün CHP, MHP, DSP ve DP Bodrum İlçe Başkanlarının ortak basın açıklamasını “Hezeyan içindeler, ibretle izliyorum” şeklinde değerlendirirken, 4 partinin ilçe başkanlarını “Bu bildiri, veri kullanmadan, bilgiye dayanmadan fikir açıklayanların, çaresizce çırpınışlarını ifade etmektedir.” şeklinde sert bir dille eleştirdi. Order Natrexone

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Asım başaran, DSP İlçe Başkanı Feridun Katar ve DP Bodrum İlçe Başkan vekili Mehmet Rüştü Tuncay tarafından yapılan açıklamaya yanıt vermek üzere yaptığı basın açıklamasında oldukça sert ifadeler kullandı.

Özellikle yerel seçimler sürecinde iktidar partisi ilçe teşkilatı olmalarına karşın varlık gösteremeyen Ak Parti İlçe Teşkilatı, çiçeği burnunda yeni başkanı Çiğdem Demiralp ile gündeme dahil oluyor. Geçtiğimiz ay Ak Partili ilk kadın ilçe başkanı olarak atanan Çiğdem Demiralp, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir tempoda çalışma yapıyor. Demiralp Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CHP ve MHP başta 14 partinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için BODTO Konferans salonunda bir araya gelen ilçe başkanlarını sert sözler ile eleştirdi.

Çaresizce Çırpınıyorlar…

Ak Parti bodrum ilçe Başkanı Demiralp “14 partiyi temsilen, CHP, MHP, DSP ve DP Bodrum ilçe başkanlarının ortak basın açıklaması adı altında sergiledikleri hezeyanı, ibretle okudum. Bu bildiri, veri kullanmadan, bilgiye dayanmadan fikir açıklayanların, çaresizce çırpınışlarını ifade etmektedir.” şeklinde başladığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “2007’de yapılan halk oylaması ile başlayan ‘erdoğan karşıtlığı’, Politikasına hapsedilmiş bir siyaset yapma ve propaganda anlayışı, 2014 yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aynı argümanlar ve aynı sloganlar kullanılmak suretiyle karşımızdadır.

Ama anlayamadıkları bir şey var ki bu politikanın halkımızda karşılığı yoktur. Bu bildiriyi hazırlayanlara, 12 Eylül’ün otoriter, totaliter anayasasına sığınmaktan, vatandaşını Kürt-Türk, sağ-sol, alevi-sünni, laik-antilaik deyip ayrıştırarak, birbirlerine vuruşturarak ayakta durmaya çalışmaktan, kanlı geçmişi ‘asrı saadet’ olarak gösterme çabalarınızdan vazgeçin diyorum. Türkiye halkı size rağmen, yeni sivil demokratik bir anayasayı er geç yapacaktır. Ama 12 Eylül Anayasası devam ettikçe sayın Erdoğan bu anayasanın 8. ve 104. Maddelerine göre seçilmiş Cumhurbaşkanı sıfatı ile seçilmiş başbakanla birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacaktır.”

cigdem_demiralp_akparti_bodrumgundem_1Ne Yaparsanız Yapın Vazgeçmeyeceğiz…

12 yıldır Türkiye’nin bütün yükünün Ak Parti hükümetinde ve başbakan Erdoğan’da olduğuna vurgu yapan Ak Parti İlçe Başkanı Demiralp “Türkiye artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan değil, her an darbe haberi alma korkusuyla yaşayanların değil, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülkedir. Türkiye artık yardım alan değil, yardım eden bir ülkedir, takip eden değil takip edilen bir ülkedir. Türkiye artık kıyafeti veya inancı yüzünden okul ve devlet dairesi kapılarından kovulanların değil, her kimliğin, her inancın her yaşam tarzının serbestçe birlikte yaşadığı bir ülkedir. Sizler ne yaparsanız yapın, bizleri daha çok demokrasi, daha çok refah ve daha güçlü toplum hedefimizden vazgeçiremezsiniz. 10 Ağustos 2014 günü sizlere en güzel cevabı halk verecektir.” dedi.

Açıklamasının sonunda 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhubaşkanlığı seçiminin iyisi ve kötüsü ile doksan yıllık cumhuriyetin siyasi, sosyal, ekonomik resterasyonunun seçimi olduğunu ifade etti. 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’ın kesinlikle Cumhurbaşkanı seçileceğini kaydeden Demiralp, yeni Türkiye anlayışı, yeni siyaset anlayışı hatta yeni bir anayasanın da hayata geçeceğini söyledi.

Bodrumlulardan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oyları ile desteklemelerini isteyen Demiralp açıklamasının sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bodrum’da Hedef 22 bin Oy…
Bodrumlu gazetecilere daha önceki Ak Parti yöneticilerinin aksine, her türlü soruyu sorabileceklerini söyleyen Demiralp, Bodrum’daki oy hedeflerinin 22 bin ve üzeri olduğunu söyledi. Demiralp “2010 seçimlerinde aldığımız 22 bin oy ve yüzde 20 oy oranımızın üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Oran bu seçime katılacak kişilerin sayısıyla da ilgili.” dedi.

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Türkiye genelinde Başbakan Erdoğan’ın oyunun yüzde 52 ila 55 aralığında olacağını kaydetti.

Mitinge Katılım Düşük Oldu…
Bodrum Gündem Gazetesi olarak Demiralp’e, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla mitinginde beklediğini bulamadığı ve katılımın düşük olması konusundaki değerlendirmesini sorduk. Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, mitinge katılımın bir öncekine göre düşük olduğunu kabul ederek mitinge katılanlardan daha çok, mitingin heyecanını daha çok önemsediğini ve bu açıdan başarılı bir miting olduğunu iddia etti. Demiralp “Hem hafta arası, hem de sezon olması nedeniyle kalabalık değildi. Ancak enerji ve coşku, bizim için sayıdan çok daha önemliydi” price of Asacol dedi.

get Diflucan İşçiler Bodrum Konvoyunun Önünü Kesti…

Yatağan işçilerine yönelik polis müdahalesi ve gözaltılar ile ilgili görüşlerini sorduğumuz İlçe Başkanı Demiralp “İşçiler konvoylarımızın önünü kestiler. Çok ağır tahrik vardı. Bizler bu tahriklere gelmedik. Ben daha önce geçtiğim için işçilerin yolu kestiği sırada konvoyda yoktum. Ancak telefon ile partililerimize sağduyulu olmalarını ve tahriklere kapılamamalarını söyledik. Hatta İl Başkanımız Nihat Öztürk Muğla’dan Yatağan’a giderek olayın büyümesini engelledi. Polis biraz sert müdahalede bulunmuş olabilir ama yapılanlar da doğru değildi. Herkes demokratik hakkını kullanabilir, ama insanların yolunu kesip, tahrik etmek, hatta küfretmek doğru şeyler değildir. Sanıyorum daha sonra önlem olsun diye işçiler gözaltına alınmış ve daha sonra da serbest bırakılmışlar.” dedi.

Diğer Başkanlar İle Tartışmaktan Çekinmem…

Demiralp Kent Tv’de yayınlanacak olan Açık Görüş programına daha önceden programlanmış olan Muğla’da yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı nedeni ile katılamayacağı için bu açıklamayı yaptığını ve diğer ilçe başkanları ile karşı karşıya tartışmaktan asla çekinmediğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

  1. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    AKP NİN ACINACAK YALNIZLIĞI..
    BİR PARTİ DÜŞÜNÜN Kİ ,TÜM PARTİLER KENDİSİNİ YALNIZ BIRAKTILAR..OTURUP BUNUN SEBEBİ ÜZERİNDE DÜŞÜNMESİ GEREKENLER KALKIP BU DÖRT PARTİNİN DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANIP TEHLİKE KARŞISIN DA BİRLİKTE HAREKET ETMELERİNE LAF EDİYOR..YETMEDİ TÜRK MİLLETİ DE AKP Yİ SANDIK DA YALNIZ BIRAKACAK…BU SEÇİMİ HİÇ BİR KAMUOYU YOKLAMASI TAHMİN EDEMİYECEK..ÇÜNKÜ DALGA ÇOK DERİNDEN SESSİZ HALK YIĞINLARINDAN GELİYOR…10 AĞUSTOS DA ÜLKENİN MAKUS KADERİ İLK TUR DA DEĞİŞECEK…!! HİÇ BİR ŞEY SONSUZA DEK DEVAM EDEMEZ…!