Bodrum Gündem

Okul Yararına Konser Düzenlendi…

29.08.2014
0
A+
A-


Türkiye Finans desteği ile Midtown Orkestrası, Bodrum Antik Tiyatro’da muhteşem bir konser gerçekleştirdi

Cytotec online Bodrum Gündem Haber 29/08/2014

Türkiye Finans, Midtown Orkestrası’nın Bodrum’da bulunan Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu yararına düzenlenen konserin sponsorluğunu üstlenerek hem eğitime destek verdi.

treating male impotence   order vardenfil Midtown Alışveriş Merkezi tarafından farklı tarzlardaki 41 profesyonel müzisyen ile kurulan Midtown Orkestrası, 27 Ağustos 2014 Çarşamba günü Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu için konser düzenledi. Konserden elde edilen gelir okuldaki ‘Eğitim Odaları’ için kullanılacak. 657 öğrenci ve 29 derslikten oluşan Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’nda bulunan ‘Eğitim Odaları’nın tüm ihtiyaçları konserden gelecek katkıyla giderilerek yeni okul dönemine yetiştirileceği kaydedildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Türkiye genelinde sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz ve desteklediğimiz projelerle de toplumsal farkındalıkları artırmayı hedefliyoruz. Bu manada, Midtown Orkestrası tarafından Bodrum’da bulunan Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’na özel olarak düzenlenen konsere sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi Türkiye Finans olarak eğitim önem verdiğimiz toplumsal konular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Eğitime yönelik desteğimizi her geçen gün artırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Senfonik düzenlemeleriyle dikkat çeken Midtown Orkestrası, Klasik, Jazz, Latin, Opera, Pop gibi çeşitli repertuarıyla her gün Midtown Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilere müzik ziyafeti sunuyor.

Yorumlar

  1. meltem ulusoy dedi ki:

    Keşke yüzlerce lira verilerek gidilen pop konserleri kadar dolu olabilseydi! Midtown Orkestrası, gerçekten tek kelimeyle muhteşem.