Bodrum Gündem

Ümit Karan Kafedaki Lounge’a Hayran Kaldı

Ümit Karan Kafedaki Lounge’a Hayran Kaldı
29.08.2014
0
A+
A-

Ümit-Karan-Kafedaki-Lounge’a-Hayran-Kaldı

Efsane futbolcu Ümit Karan geçtiğimiz ay hizmete giren Kafedaki Lounge’da keyifli anlar yaşadı. Kafedaki Lounge’ın Bodrum’un en nezih mekanlarından biri olduğunu belirten ünlü futbolcu, eşsiz Bodrum manzarasına hayran kaldı.

Lasix no prescription Bodrum Gündem Haber

Arkadaşları ile saatlerce vakit geçirdikleri Kafedaki Lounge’ın sessiz ve sakin olmasına hayran kaldı. Daha sonra ALS hastalığı için bir kova buzlu su kampanyasına katılarak Acun Ilıcalı, Saba Tümer ve Ümit Davala’ya meydan okudu. Karan ünlü isimlere kampanyaya katılmaları için 24 saat süre verdi.

Tatilini Bodrum’da geçiren futbol yorumcusu ve futbol yazarı Ümit Karan Bodrum’un ünlü mekanlarından biri olan Kafedaki Lounge’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. ALS‘ye farkındalık için yapılan destek Buy cheap Lasix buy Premarin kampanyasına katılan Karan, kafasından aşağı bir kova buzlu su dökerek Acun Ilıcalı, Saba Tümer ve yakın arkadaşı Ümit Davala’ya meydan okudu. Sosyal paylaşım sitesinde videosunu paylaştığını belirten Karan ünlü isimlere 24 saat süre verdiğini belirterek Meydan okumak önemli değil, ALS hastalığını ön plana çıkarmak önemli. Çok sevdiğim dostlarım var onlara meydan okudum. Birisi Acun, diğeri Saba Tümer, birisi de Ümit Davala. Bakalım 24 saatleri inşallah kabul ederler. Bir tek ALS hastalığı yok tabi. Bunun gibi bir sürü hastalık var. Bununla ilgili güzel bir kampanya başlatıldı ve çok da iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Ümit Karan Dizi Sektörüne El Attı…

Ümit Karan Futbol dünyası, yorumculuk, yazarlık ve Dj’liğin ardından önümüzdeki sezon dizi sektöründe de olacağını ifade etti. On parmağında on marifet olan Karan şu sözlere yer verdi “Çok şükür yeni projeler var. Bu sezon ekranlarda olabilirim. Futbol dünyası var, yorumculuk devam ediyor. Belki bir dizi patlatabilirim bu sene” dedi.

Kafedaki Lounge’da keyifli saatler geçiren Karan, üç günlük tatilinin ardından İstanbul’a dönerek yeni projeler üstünde çalışmalara başlayacağını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.