Bodrum Gündem

Bodrum’da Coşkulu Fener Alayı

01.09.2014
0
A+
A-

purchase Lasix Bodrum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen fener alayı, ellerinde Türk ve Atatürk bayraklı yaklaşık 5 bin vatandaşın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. buy Cialis super active purchase Indocin online

Bodrum Gündem Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum’da akşam saatlerinde düzenlenen fener alayına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Neyzen Tevfik Caddesi boyunca ellerinde meşaleler, Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla fener alayına katılan vatandaşlar coşku dolu anlar yaşattı. Bodrum Vosvos Kulübü üyeleri de fener alayına bayraklarla süsledikleri arabalarıyla katıldı. Araçların üzerine çıkan kulüp üyeleri, ellerinde tuttukları bayraklarla fener alayına renk kattı.
10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyüş yapan yaklaşık 5 bin kişiye caddede yer alan restoran ve eğlence mekanlarındaki vatandaşlar da bayrak ve meşalelerle destek verdi. Fener alayına ayrıca Bodrum Muharip Gaziler Derneği, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, siyasi partilerin temsilcileri ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

Bodrum Milta Marina’dan başlayarak Neyzen Tefvik Caddesi boyunca Bodrum Belediye Meydanı’na kadar süren yürüyüş, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.