Bodrum Gündem

Üç Kadın, 57 Eser

01.09.2014
0
A+
A-

Nuray Boğuç; Fatoş İba, Yüksel Aytı ilk karma sergilerinde, eserlerini Bodrum’da sanatseverlere sundular. Kumbahçe mah. Paşatarlası sok. No: 31 Su Restoran Yanı, İçmeler Mevkii Taş Ev’de açılan sergiyi Bodrum’da yaşayan ve tatile gelen yerli yabancı birçok sanatsever gezdi… Buy Prozac no prescription order Fluconazole

Bodrum Gündem Haber

İlk karma sergilerinde yoğun ilgi ile karşılaşan üç kadın ressam, eserlerini sunmanın mutluluğunu yaşadılar. Nuray Boğuç ilk karma resim sergisini iki eski dostu Yüksel Aytı ve Fatma İba ile açtığını dile getirerek, Buy Fluoxetine “ İlk karma sergime ilgiden oldukça memnunum. Resmi tuvale dökerken, bir nesneye veya resme baktığımda ifadeleri beni etkiliyor ve aşık oluyorum, sonra başlıyorum çizmeye. Kuru kalem boyalarım hayat veriyor eserlerime. Mesela bir atın boyun bölümündeki süslemeler cazip geliyor veya bir kedinin gözleri tüyleri etkiliyor beni ve başlıyorum üretmeye. 5 yıldır kuru kalem ile çeşitli hayvan resimleri ve doğa resimleri, portreler yapmaktayım. Resim yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum, renkler beni büyülüyor ve bir de bakmışım ki gün ışımış” diyor. Fatoş İba ise sergiye yine 17 eseri ile katılanlardan, onunda ilk karma sergisi ve akrilik çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunmuş. Hayattan kesitleri kullanarak yaptığım çalışmalarımda ana maddem olarak insanı kullanıyorum ve bunları tuvale aktarıyorum diyor sanatçı.

Yüksel Aytı ise 23 Akrilik çalışması ile sergiye hayat veren sanatçılardan biri.

Aytı; Sanatseverlerin arkadaşları ile açtıkları sergiye ilginin bu kadar yoğun olmasına sevindiğini belirterek, Bodrum sanat ve sanatseverler için vazgeçilmez bir mekan 1 hafta açık kalacak olan sergimize tüm sanatseverleri, bodrumluları ve tatile gelen turistleri davet ediyoruz” dedi.

Sergi bir hafta boyunca Kumbahçe mah. Paşatarlası sok. No: 31 Su Restoran Yanı, İçmeler Mevkii Taş Ev’de izlenebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.