Bodrum Gündem

Bodrum’da Lise Kavşağında Minibüsle Otomobil Çarpıştı…

02.09.2014
0
A+
A-

bodrumda minibüs kazası manşet

Bodrum Merkez’de meydana gelen trafik kazasında otomobille çarpışan yolcu minibüsündeki 11 kişi yaralandı. İçerisinde yerli ve yabancı turistlerinde bulunduğu yan yatan Buy Natrexone minibüsteki yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bodrum Gündem Haber 02/09/2014

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Lise Kavşağında meydana gelen kazada Turgutreis’ten Bodrum’a gelen Ömer Keskin’in (20) kullandığı 48 TM 6740 plakalı yolcu minibüsü ile bölünmüş yolda karşı istikametten gelip kavşaktan otogar istikametine gitmek isteyen Mustafa Uygun’un (38) kullandığı 48 VZ 575 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrilerek yola yan yatıp sürüklendi. Kazada yolcular Hatice Yılmaz (30), Türkay Başbuğ (54), Rukiye Leyal Camcı (48), Gülbahar Dikme (20), Mustafa Doğan (23), Fatma Duman (39),Volkan Çalışkan (21), Ozan Acar (20) ile Belçika uyruklu turistler Asselman Luc (53) ve Van Molle Karina (52) yaralandı.

Kendi çabaları ve çevreden gelenlerin yardımıyla minibüsün içerisinden çıkan yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen minibüsün sürücüsünün de kazadan bir süre sonra bacağında ağrı hissetmesi üzerine hastaneye gittiği öğrenildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken trafik polisleri önce otomobili çekiciyle yoldan kaldırtarak tek şeritten kontrollü olarak trafik akışı sağlandı. Daha sonra order Viagra online minibüs çekiciyle kaldırıldı. Belediye ekipleri kaza mahallinde cam kırıklarını ve diğer parçaları temizledikten sonra trafik akışı normale döndü.

Bu arada otomobil sürücüsünü polis ekipleri olay yerinde bulamadı. Polisin cheap Ventolin araç sahibine ulaşmasının ardından otomobilin sürücüsü olduğu belirtilen Mustafa Uygun, ekiplerin yanına geldi. Kaza nedeniyle panik yapıp korkup uzaklaştığı söyleyen sürücüye yapılan alkol kontrolü sonrası 0.79 promil alkolden işlem yapılarak ehliyetine de el konuldu.

Ucuz atlatılan kazada yaralıların çoğu ambulansa yürüyerek binerken tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaralılardan Hatice Yılmaz’ın omuz bölgesinde kırık tespit edildiği belirtilirken, oda tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.