Bodrum Gündem

Bodrum’un Sutopu Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu…

02.09.2014
0
A+
A-

Retin-A without prescription bodrum su topu takımı türkiye şampiyonu (9)


Bodrum Belediyesinin destekleriyle antrenmanlarını sürdüren Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Sutopu Büyük Erkekler A Takımı, 2. Lig mücadelesini başarıyla sonuçlandırarak Türkiye şampiyonu oldu.

Valtrex prescription Bodrum Gündem Haber 02/09/2014
Bodrum Belediyesinin destekleriyle iki yıl önce kurulan Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Sutopu Takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz sene katıldığı açık küme maçlarında Bodrum’a şampiyonluk getiren takım, 2. Lige yükselerek mücadelesini sürdürmüştü. Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Büyük Erkekler A Takımı;  Türkiye Sutopu Federasyonunun faaliyet programında yer alan ilki Bursa’da, ikincisi İstanbul’da ve üçüncüsü de 21 – 23 Ağustos 2014 tarihlerinde Adana ilinde düzenlenen maçlar sonunda 2. Ligde Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek altın madalya aldı. Takım, böylece Deplasmanlı Büyük Erkekler Birinci Ligine çıkmaya hak kazandı. Üç devre olarak düzenlenen Büyük Erkekler İkinci Lig maçları sonunda kulübün iki sporcusu “Gol Kralı” ve “En İyi Kaleci” ödüllerini alarak takımıyla yaptıkları başarılı mücadele sonunda takımına şampiyonluk getirdi. Sinan Topuz 34 gol ile Gol Kralı, Göksel Yavuz da En İyi Kaleci ödülünü aldı.
Muğla’dan İlk Defa Türkiye Birincisi Takım Çıktı.

professional Viagra no prescription Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Sutopu Takımı

Türkiye’de ilk defa Muğla ilinden bir takım, Türkiye Su Topu 1. Ligine yükseldi. Ege Bölgesinde de 2 takım 1. Ligde mücadele veriyor. Birinci Ligde şu anda genel olarak 8 İstanbul takımı, 1 İzmir takımı, 1 Ankara takımı ve 1 de Bodrum takımı mevcut.

A takım, genç takım, ümit, yıldız ve küçükler olmak üzere 5 kategoriden oluşan takımda 82 lisanslı sporcu bulunuyor. Milli Takım Antrenörü Fatih Pehlivanoğlu ile 2’nci antrenör Hakan Şahinoğlu tarafından hazırlanan sporcular, takım çalışmalarını her gün sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi Mendirek Kafe önündeki Bodrum Belediyesi’ne ait sutopu sahasında; akşamları ise Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu Kapalı Yüzme Havuzu’nda sürdürüyor.
Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Başkanı, eski Milli Takımlar Sporcusu ve halen A Takımında mücadele veren Edip Emre Uslu, Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Küçükler Takımı’nın Türkiye Açık Lig Müsabakaları için Adana’ya gideceklerini belirterek, “Küçükler takımımız, geçtiğimiz haftalarda Mersin’de düzenlenen Türkiye Su Topu Şampiyonası’nda 7. oldu. Ayrıca takımımızda mücadele eden Orkun Şahinoglu, Genç Erkek Milli Takımına; Dilara Buralı, Yıldız Bayan Milli Takımına ve Tufan Kuvvet de Yıldız Erkek Milli Takımına gönderildi.  Antrenörümüz Fatih Pehlivanoğlu ile bu kulübü kurarken en büyük hayalimiz ve amacımız sporun yıllarca bize yaşattığı ayrıcalıkları yeni nesillere aktarmaktı. Bu bizim en büyük hayalimizdi. Yaklaşık iki seneden beri yaz kış antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Kulübümüzde her yaş grubunda mücadele eden takımlarımız bulunmakta. A takımımızın aldığı bu sonuç, Bodrum için bir ilktir. Umarım ilçemizde sporun, özellikle de sutopu sporunun farkındalığını artırmak için bu başarımız bir vesile olur. Bu arada kulübümüzü kurduğumuz günden beri bizlerden desteklerini eksik etmeyen Kaymakamımız Sayın Mehmet Gödekmerdan’a, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu üyesi Ağabeyimiz Sayın Hasan Sinop’a, tüm velilerimize ve  sporcularımıza teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Kulübün Türkiye Şampiyonu Olan A Takım Sporcu Kadrosunda Antrenör Fatih Pehlivanoğlu ve Sporcular; Göksel Yavuz, Sinan Topuz, Michael Taylan, Mehmet Elveren, Özgür Dizar, Okan Gücün, Ali Kazgan, Can Sarılgan, Mete Karabulut, Kaan Efsen, Orkan Şahinoğlu, Çağlar İlhan, Edip Emre Uslu, Sefer Alp Köycü, Alp Elgin, Denizhan Ügümü, Tufan Kuvvet ve Çağatay Kanal yer alıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.