Bodrum Gündem

Dünya Barış Gününde Evlendiler…

02.09.2014
0
A+
A-

dünya barış gününde evlendiler (8)

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Bodrum’da faaliyet göstermekte olan Bodrumca gazetesi ve yerel internet haber sitesi imtiyaz sahibi Gazeteci Aytül Derici ile mimar Bülent Bardak, Ortakent’te dünyaevine girdiler. Nikah kıyılmasının ardından elinde bulunan şişeye koydukları mesajla birlikte denize fırlatan çift, Barış dolu bir dünya ve mutluluk içinde bir hayat dilediler.

buy Vermox Bodrum Gündem Haber 02/09/2014 buy methotrexate

Mimar Bülent Bardak ve gazeteci Aytül Bardak’ın nikah şahitliğini Yaşar/Gül Kefeli çifti yaptı. Nikah defterine imzaların atılmasının ardından nikah memuru evlilik cüzdanını Aytül Bardak’a teslim etti.

Deniz Yolu İle Barış Mesajı Yolladılar… Buy Viagra Canada

Nikâhın kıyılmasının ardından elinde bulunan şişeyi içindeki mesaj ile denize fırlatan çift, Barış dolu bir hayat dilediler. Gelin Aytül Bardak; “Olabildiğince heyecanlıyım. Eşimle birlikte içinde mesaj olan bir şişeyi denize beraberce fırlattık, bu gün buradan barış mesajımızı vererek ardından balayına gideceğiz. Şişenin içindeki kâğıtta; “Bulana yazılı not başlığı altında; Başta Ortadoğu olmak üzere dünyanın değişik coğrafi bölgelerinde sürmekte olan şiddet ve terör eylemlerini nefretle kınıyor, lanetliyoruz. Barışın, sevginin ve hoşgörünün herkes tarafından yaşam biçimi olarak benimsendiği; savaşın, terörün, çatışmanın, şiddetin, kavganın olmadığı bir dünya dileklerimizle, tüm halkımızın ve dünya halklarının Dünya Barış Günü’nü kutluyoruz” şeklinde bir metin bulunuyor dedi.” Damat Bülent Bardak ise bize “Dünya Barış Günü’nde, barışın yıllar yılı büyük bir hoşgörü ile sürdürüldüğü dünyanın en nadide coğrafyasına sahip Bodrum – Ortakent’te evlendiğim için mutluyum” diyerek duygularını aktardı. Yeni evli çift verilen barış mesajlarının kendilerine mutluluk ve uğur getireceğine inandıklarını söylediler.

Nikah sonrası gelinin attığı çiçeği Cansu Kıral kaparak objektiflere poz verdi. Bodrum belediyesinde görevli nikah memuru Zeynep Moh tarafından kıyılan nikahla dünya evine giren çift balayı için Maldiv adalarına gidecekler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.