Bodrum Gündem

Buminhan Tengiz, Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

03.09.2014
0
A+
A-

buminhan son yolculuğuna uğurlandı manşet order methotrexate online
Önceki gün hayata gözlerini yuman Bodrum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünde donanım uzmanı olarak görev yapan Buminhan Tengiz, ailesinin, mesai arkadaşlarının ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem 03/09/2014 Buy Prozac no prescription

Önceki gün geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Bodrum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünde donanım uzmanı olarak görev yapan 1970 doğumlu Buminhan Tengiz için Bodrum Belediyesi önünde tören düzenlendi. Buminhan Tengiz’in naaşının belediye önüne getirilmesinin ardından başlayan törene; merhum Tengiz’in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları, belediye meclis üyeleri ve sevenlerinin yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon katılarak Tengiz’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Phenergan online “Yarımadada Camilerimizdeki Ezan Seslerinin Altında İmzası Olan Bir Kardeşimizdir”

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen törende okunan duaların ardından yaptığı konuşmada; “Ne yazık ki Bodrum Camiası olarak dün akşam acı bir haberle büyük bir şok yaşadık. Çok sevdiğimiz, Belediyemizin çok sakin bir insanı. Görevini yerine getiren, bizlerle her zaman uyumlu bir şekilde çalışan bir arkadaşımızı maalesef ki kaybettik. Çok acı bir olay yaşıyoruz. Bodrum’un bugün, bu acı olayın şokunu üstesinden atması mümkün değil. Çünkü bu çok değerli kardeşimin Bodrum’un teknolojiye geçişinde, bilgi çağına geçişinde o kadar büyük emekleri vardı ki; bugün okullarımızda çalan zil sesleri ve okullarımızdaki anonslar ile yarımadadaki camilerimizdeki ezan seslerinin, hepsinin altında emeği ve imzası olan bir kardeşimizdir. Bu büyük acı içinde öncelikle ailesine, sonra da mesai arkadaşları ve Bodrumumuza başsağlığı diliyorum” dedi.

Törenin ardından Buminhan Tengiz’in naaşı, sevenlerinin omuzlarında Bodrum Adliye Camii’ne götürüldü.Bodrum Belediye Meydanı’nda Adliye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tengiz’in naaşı Karaburgaz Mezarlığında defnedildi. Buminhan Tengiz’in eşi Meral Tengiz arkadaşlarının desteği ile ayakta durmaya çalıştıysa da kaybettiği eşinin acısına daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi.

Bodrum Belediyesinin elektronik ortama geçmesinde ve teknik altyapısının kurulmasında büyük emeği geçen isimlerin başında gelen, 1994 yılından bu yana Bodrum Belediyesinde görev yapan Buminhan Tengiz, evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.