Bodrum Gündem

Bin 99 Öğrenci Okuttu

Bin 99 Öğrenci Okuttu
11.09.2014
0
A+
A-

bodto_eğitim_bursu

cheap Ventolin Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyelerinin huzur haklarını almayarak, elde edilen bütçenin eğitim ve burslara aktarılmasıyla 2005 yılından bu yana toplam 1.099 öğrenciye burs verdi.

Bodrum Gündem Haber Order Lamisil online order naltrexone

Eğitime verilen desteğin ve geleceğe yapılan yatırımın, gelişmiş ve sürdürülebilir ekonomik yapı içerisindeki önemini benimseyen Bodrum Ticaret Odası ve yöneticileri bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve artarak devam etmesi beklenen “Burslu Öğrenci Buluşması” BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Atilla Serttaş, Erdem Ağan ve Orhan Dinç’in katılımı ile gerçekleşti.

Gerçekleşen bu gece de konuşma yapan BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, burs alacak öğrencilerin her sene titizlikle seçildiğini belirterek, Bodrum Ticaret Odasının Eğitime verdiği değerden bahsetti. BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ise, özellikle Bodrum Ticaret Odası’nın birçok kurum ve kuruluşa göre eğitime verdiği desteğinin özendirici olduğunu belirtti. Öğrencilerin okul dönemi ve okul sonrası iş hayatlarının birbirinden çok farklı olduğu ancak, iş yaşamında geleceğin ticaret ve iş insanlarına katkı sağlamanın verdiği gururu belirterek, gelecek dönemler de Bodrum için birlikte çalışmalar yürütülebileceğini belirtti. Ayrıca geceye katılan, BODTO’nun eski burs öğrencisi olan ve şu anda Avukat olarak görev yapan Rasim Mıstık da Ticaret Odasına teşekkür ederken, öğrencilere başarılar diledi.

Sohbet ortamında geçen yemekte, öğrencilerin Bodrum Ticaret Odası ile daha yakın ilişkiler kurarak gerçekleştirecekleri çalışma ve araştırmalarda, bilgi veya projelerine destek olunması açısından çekinmeden iletişime geçebilmeleri konusunda temenniler sunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.