Bodrum Gündem

“Bodrum Filarmoni Orkestrası”nın Temelleri Atılıyor

14.09.2014
0
A+
A-

Bodrum-Filarmoni-Orkestrası

Geçtiğimiz yıl “Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası” adı ile kurulan ve birçok konsere imza atan orkestranın adı ”BODRUM FİLARMONİ ORKESTRASI” olarak değiştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz yıl “Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası” adı ile kurulan ve bir çok konser veren orkestranın kurucusu Nadi Atasoy purchase Lamisil online ”Bodrum Filarmoni Orkestrası” adı ile konserlere devam edileceğini söyledi.

”Bodrum Filarmoni Orkestrası” Kurucu ve sanat yönetmeni Nadi Atasoy uzun bir yaz tatilinden sonra yeniden konser hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek “Bildiğiniz gibi “Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası” olarak her ay bir konserle sanatseverlerin huzuruna çıktık ve alkışları ile göğsümüz kabardı. Bu konserlerin daha da gelişerek devam edebilmesi en büyük arzumuz. Öncelikli tercihimiz ücretsiz kültür hizmeti olarak bu konserleri devam ettirmek.” dedi. treat impotence

Orkestranın gelecekte olması gereken konuma taşımak üzere Lithium online “BODRUM FİLARMONİ ORKESTRASI”ismini kullanmaya karar verdiğini ve tescil işlemlerini başlattığını kaydeden Atasoy “Bundan böyle sanatseverlere bu isimle hizmet vermeye çalışacağız. Bütçe oluşturmak üzere sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Elbette Bodrum Belediye Başkanlığı ile işbirliğimiz devam edecektir. En kısa zamanda yıllık planımızı oluşturup sizlere duyurmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.