Bodrum Gündem

“Dünyanın En Güzel Koyları Tanıtımı” Bodrum Stantı İçinde Olacak

“Dünyanın En Güzel Koyları Tanıtımı” Bodrum Stantı İçinde Olacak
14.09.2014
0
A+
A-

Dünyanın En güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Gür, birlik çalışmaları hakkında Başkan Mehmet Kocadon’a  bilgi verdi. purchase Baclofen 10 mg
Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında bir araya gelen Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, yenilenen birlik merkezinin açılışının yapılacağını ifade ederek, “Bu aralar yoğun bir döneme girdik. İlk olarak Fransa’da merkezimiz Vannes artık, biliyorsunuz. Orada daha önceki ziyaretlerimizde yeni bir merkezin yapılması için Vannes Belediye Başkanı’ndan söz almıştık. 17 Eylül’de yeni merkezimizin açılışı olacak ve buradaki konsolosluğumuzdan yetkililer de bu açılışa katılacak. Ekim ayı içerisinde de Güney Kore’de bizim her yıl, yılda bir kere yapılan dünya kongremiz olacak. Biz yönetim kurulu olarak EMİT fuarına bir stantla katılma kararı aldık. Başkanımız da sağ olsun bizim Bodrum standı içerisinde bir yer tahsis etti. Bu bizim için çok iyi olacak. Başkanla birlikte yürüttüğümüz bir organizasyonun aynı zamanda Türkiye’de, Bodrum standı içerisinde yer alması çok güzel. Bu çok özel bir aktivite olacak ve ayrıca yönetim kurulu toplantısını da böylelikte İstanbul’da gerçekleştirmiş olacağız. Bu da sevindirici bir haber.” Clonidine without prescription dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Galip Gür’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, buy valacyclovir “Bodrum’un adının dünyanın dört bir yanında duyulmasına yardımcı olan bu tür organizasyonlar hem Bodrum, hem de ülkemiz açısından çok önemli. Galip arkadaşımızın da bu organizasyonun başında olması bizleri daha da çok sevindiriyor. Bu gibi etkinliklere desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.