Bodrum Gündem

AHMET HIDIR Resimleri ve Seramikleriyle 16 Eylül’de Dibeklihan’da

15.09.2014
0
A+
A-

get Asacol

ahmet_hıdır_bodrum_gundemParçalı Bulutlu Resimler ve Seramikler bu kez de Dibeklihan Yıldız Kenter Sanat Galerisinde sergilenecek.

Bodrum Gündem Haber

Eserlerinin konusu genellikle iletişim ve iletişimsizlik olan sanatçı, bu kez yine insanın iç burukluklarını, kesilmiş, çizilmiş, incitilmiş hallerini resmediyor ve de seramiklerinde şekillendiriyor.

Sanatçı “PARÇALI BULUTLU” adını verdiği bir seri resim yapmış ve bunların konusunu kendi cümleleri ile şöyle anlatıyor; order Proscar “Parçalanmış duygular, parçalanmış hayatlar, kopuk kopuk ,kesik kesik yaralanmış bireyler. Herkesi sarsan, içini acıtan ağırlaşan gündemdeki gelişmeler, bulutlu puslu iç bunaltan iç burkan haberler. Parçalı bulutlu ruh hallerimiz, çağımızın sorunu iletişimsizlik. İletişime geçmeye çaba harcamayan insanlar. Gitgide daha da yalnızlaşan bireyler. Kalabalık içinde yalnızlar. Yalnızlıklarıyla birey birey tüm toplumu oluşturan kalabalıklar. Çelişkilerden ilişkilerden sevgilerden acılardan alınmış kesitler. Parçalar, bulmacalar, anlaşanlar, anlaşamayanlar. Hepsi bir arada ya da yapayalnız tuvallerde çıkacak karşınıza. Yine beğeneceğinizi umduğumuz bir sergimize davet ediyoruz sizleri. İçinizdeki, dışınızdaki ve üstünüzdeki bütün bulutların dağılması dileğiyle” doxycycline price

Sergi 16 Eylül’de saat 19.00’da açılacak 23 Eylül gününe dek sürecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.