Bodrum Gündem

Bodrum Sokaklarında “İnaf Gari Defilesi”

22.09.2014
0
A+
A-

inaf_gari_sokak_defilesi_bodrum_gundem purchase Indocin online Accutane price

‘İnaf Gari’ adlı film öncesinde devam eden ‘Çöp sanat’ etkinliklerine defile ile devam edildi. Denizden çıkarılan atıkları balıkçı ağlarına iliştirerek kıyafet tasarlayan gençler, İnaf Gari film ekibi ve yönetmen Harun Özakıncı ile birlikte Bodrum sokaklarında turladı…

Bodrum Gündem Haber

‘İnaf Gari’ adlı film öncesinde devam eden ‘Çöp sanat’ etkinliklerine defile ile devam edildi. Bodrum’da düzenlenen çöp sanat defilesinde, denizden çıkarılan çeşitli atıklar ve ağlarla tasarlanan kıyafetler gençler ve kadınlar tarafından giyilerek sembolik bir defile düzenlendi. Bodrum ve Gökova’da çekilecek, deniz dibi kirliliğinin mizahi dille ele alınacağı ‘İnaf Gari’ adlı film öncesinde düzenlenen “Çöp Sanat Etkinlikleri”kapsamında bu kez ilginç bir defile düzenlendi. Yönetmen Harun Özakıncı’nın girişimiyle gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde, kıyıdan ve denizden toplanan çöpler balık ağları ile birlikte tasarlanarak sokak defilesinde sergilendi.

CHP Kadın Kolları ve CHP Gençlik Kolları Etkinliğe Aktif Destek Verdi…

Defileye, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın ile CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş da katıldı. Algın ve Demirtaş da balık ağı kıyafetlerini giyerek, Bodrum sokaklarında yürüdü. Çöp sanat defilesi için etkinlikler bugün sabah saatlerinde Mahfel Cafe önünde başladı. İnaf Gari Temizlik hareketi, Kumbahçe sahilinde önce kıyı temizliği yaptı daha sonra 8 dalgıçtan oluşan bir grup deniz temizliğine başladı. Denizden çıkarılan boru, silikon tabancası, pet şişe, bisiklet tekeri gibi atıklar balık ağları üzerine yerleştirildikten sonra gönüllü mankenlere giydirildi. CHP gençlik ve kadın kolları üyelerinin katıldığı defilede, birbirinden ilginç görüntüler oluştu. “Denizleri yok etmek, geleceği yok etmektir”, “Denizleri sizler olmadan temizleyemeyiz” yazılı pankartlarla deniz kirliliğine dikkat çeken grup, İnaf Gari film müziği eşliğinde Bodrum sokaklarını turladı.  Milta Bodrum Marina önüne kadar müzik eşliğinde yürüyen gruba, yerli ve yabancı turistler tarafından da büyük ilgi gösterildi. Turistler, cep telefonları ile defileyi görüntülerken, Bodrumlular da zaman zaman alkışlarla İnaf Gari’cilere destek verdi.

Ekim Ayında Çekimler Başlıyor… Lithium online

“İnaf Gari” filminin çekimlerine ekim ayı itibariyle başlayacak olan Yönetmen Harun Özakıncı, çöp sanat etkinlikleri kapsamında düzenledikleri defile ile hem filmin ön tanıtımını yaptıklarını hem de denize karşı duyarlılığı artırmaya çalıştıklarını söyledi. Düzenledikleri çöp sanat etkinliklerine sanatın yedi dalıyla ilgilenen tüm sanatçıları beklediklerini vurgulayan Özakıncı, Bodrum’da gerçekleştirilen defileye destek veren CHP Kadın ve Gençlik kolları üyelerine de teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.