Bodrum Gündem

Türk Filmleri Haftası’nda “Mandıra Filozofu” ve “İnşaat” Filmleri

27.09.2014
0
A+
A-

purchasing Plavix online SLIDE
4. Bodrum Türk Filmleri Haftası, 4. gününde Ömer Vargı’nın yönetmenliğini yaptığı “İnşaat” filmi, 5. gününde ise yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı “Mandıra Filozofu” filmi ile devam etti.

buy Baclofen online Order Kamagra Bodrum Gündem Haber
Bodrum Sinema ve Kültür Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Cinemarine ve Magazin Gazetecileri Derneği’nin desteğiyle düzenlenen 4. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın dördüncü gününde Yönetmen Ömer Vargı’nın “İnşaat” adlı filmi sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. Filmin antresinde yakın bir zamanda gösterime girecek olan “İnşaat-2” ve “Olur Olur” filmlerinin fragmanları gösterildi. Fragmanların ardından Bodrum Sinema ve Kültür Derneği Başkanı Cenk Sezgin sahneye yönetmen Ömer Vargı, Ali Kobanbay ile sinema oyuncuları Alper Kul, Taner Ergör, Ayça Varlıer ve Türk Sineması’nın duayen isimlerinden Yılmaz Köksal’ı davet etti. Türk Sineması’na ve 4. Bodrum Türk Filmleri Haftası’na verdikleri desteklerden dolayı yönetmen ve sanatçılara teşekkür eden Sezgin, birer teşekkür plaketi de takdim etti.

4. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın 5. gününde Cinemarine Sinemalarında yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı “Mandıra Filazofu” isimli filmin söyleşisi yapıldı. Söyleşide, yönetmenliğini yine Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı “Mandıra Filazofu 2” filminin de İstanbul’da 15 Mart 2015 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.
Film aynı zamanda Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde de sinemaseverler ile buluştu. Yönetmen Müfit Can Saçıntı, oyuncular Rasim Öztekin ve Begüm Öner, Cinefilm yapımcısı Haluk Kaplanoğlu ile yapımcı, senarist ve yönetmen Birol Güven’e Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleşen film gösterimi öncesi Bodrum Sinema ve Kültür Derneği Başkanı Cenk Sezgin tarafından katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Bu arada oyuncu Begüm Öner’e  filmi izlemeye gelen bir hayranı da çiçek verdi.
Filmin sonuna doğru şiddetli yağmur nedeni ile seyirciler sahneye sığındı. Bu durum renkli görüntülere neden oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.