Bodrum Gündem

“Topraksu” Sergisi Trafo Bodrum’da…

30.09.2014
0
A+
A-

toprak su int manşet
brand Viagra delivery overnight Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Ali Hakan Ayhan Kültür ve Sanat Merkezi, 29 Eylül – 5 Ekim 2014 tarihleri arasında sanatçı çift Nihal ve Eyüp Üner’in seramik ve çini sergisine ev sahipliği yapıyor.

order retin-a purchase Indocin online Bodrum Gündem Haber/30-09-2014
Nihal-Eyüp Üner çifti, Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde yer alan atölyelerinde hayat verdikleri ”Topraksu” adlı seramik ve çini eserlerini Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Ali Hakan Ayhan Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı Nihal Üner’in çini ve eşi sanatçı Eyüp Üner’in de seramik, heykel ve çömlek tarzını kullanarak oluşturduğu toplam 150 eseri, düzenlenen kokteyl ile görücüye çıktı. Sanatseverlerin ilgi gösterdiği sergi, Bodrum’da tatilini geçiren yerli ve yabancı birçok sanatsever turist tarafından da takip edildi.
Sergideki çalışmaların 15 yıllık bir emeğin sonucu olduğunu ifade eden Üner çifti, “Çalışmalarımızda genelde çevremizde gördüğümüz canlıları işliyoruz ve onları yorumluyoruz. Onun dışında eski uygarlıklar, Karia Geometrik Çağ Seramiklerini kendimize özgü bir şekilde yorumluyoruz. Ayrıca Anadolu medeniyetlerinden de etkilenmekteyiz. Bize bu sergiyi açma imkanı sunan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyemize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

29 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında hafta içi 10.00 – 19.00, cumartesi günleri ise 10.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan serginin açılışına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile birçok sanatsever katıldı.

Sergide yer alan eserler, sergiyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.