Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

01.10.2014
0
A+
A-

  get Valtrex chp_bodrum_ilçe_danışma_yapıldı

Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Danışma Toplantısı belirlenen üç gündem ile OASİS Nurol Kültür Merkezinde yapıldı.

buy Viagra order Nolvadex Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı olağan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, OASİS Kültür Merkezinde Tüzük Değişiklikleri, Parti Program Önerileri ve 2015 Genel Seçim Stratejileri başlıklarından oluşan üç gündem maddesi ile yapıldı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın divanı oluşturdu. CHP Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Emre Köroğlu ise sunumları yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı olağan İlçe Danışma Kurulu Toplantısına Muğla CHP Milletvekili Prof.Nurettin Demir, Muğla CHP geçmiş dönem Millet Vekili Fahrettin Üstün, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Muğla Kadın Kolları İl Başkanı Belkız Bozacı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Tuğrul Acar, A.Mecit Poyraz, Ali Öztürk, Taner Uslu, Güneri Günaydın, Nurten Çakıcı Bıçak, Seval Aktaş, Funda Akçalı, Niyazi Atare, Mehmet Durmaz, Hüseyin Özten, Özden Baysal, Osman Küçükyüzbaşı, Önder Batmaz, Dursun Göktepe, geçmiş dönem CHP Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu ve CHP İlçe Başkanları Osman Öneş, Hüseyin Anıl, Dr.Kerim Cangır, İsmail Sever, Erhan Topanoğlu, Duran Öztürk, Durmuş Ali Öztürk, Okan Özsu, Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan ve 200 partili katıldı. Muğla’nın çeşitli ilçelerinden gelen CHP’liler ile birlikte Milas’tan Akın Üstündağ ve Mustafa Zeybekoğlu, Datça’dan Yamaç Kaya, Köyceğiz’den de Burak Erbay’da Bodrum İlçe Danışma toplantısını izleyenler arasında yer aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından basına kapalı olarak konuşmalara geçildi. Açılış konuşmasını yapan Başkan Recai Seymen, üç gündem maddesi ve ilk defa akşam saatlerinde bir ilçe danışma toplantısı yapıldığını belirterek, ilçe başkanlığı çalışmalarını ve 2015 Genel Seçimlere yönelik olarak nasıl bir çalışma stratejisi izleyeceklerini başlıklar halinde partililer ile paylaştı.

CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Durmuş Ali Öztürk, Okan Özsu, Hüseyin Anıl, Duran Öztürk, Muğla CHP Milletvekili Prof.Nurettin Demir, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Niyazi Atare, Mustafa Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Alkım Denizaslanı, Naciye Bayır, Ender Taşören, Mehmet Günay, Nadi Atasoy, Taşkın Atılgan, Yavuz Yıldız, Yusuf Kartal, Pakize Güney CHP Bodrum İlçe Danışma Toplantısında söz alan isimlerdi.

Gece yarısına kadar süren Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı olağan İlçe Danışma Kurulu Toplantısının bazı bölümlerinde tartışmalar yaşanırken genel olarak sakin geçti. Toplantıda konuşulanlar ve öneriler İlçe Başkanlığı tarafından rapor haline getirilerek Muğla CHP İl Başkanlığına sunulacak. Diğer İlçe Danışma Toplantısı Raporları ile birlikte değerlendirme yapılmasının ardından, İl ve İlçe Danışma toplantılarında raporlanan konular CHP Genel Merkezine rapor olarak sunulacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.