Bodrum Gündem

Belediye Ekipleri Çalışmalarını Tüm Noktalarda Sürdürüyor

Belediye Ekipleri Çalışmalarını Tüm Noktalarda Sürdürüyor
12.10.2014
0
A+
A-

fen_işleri_bodrum_belediyesi buy Xenical online Cialis super active no prescription
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bodrum genelinde hız verdiği bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. belediye_fen_işleri (2)Özellikle belediyecilik yapısından uzak kalmış ve belediye imkanlarından daha önce yeteri kadar yararlanamamış bölgelerde yürütülen çalışmalarda, yaklaşan kış sezonu öncesi vatandaşları, karşılaşabilecekleri sıkıntılardan kurtarmak isteyen belediye ekipleri, ilçenin her noktasında yürüttüğü çalışmalarına hız verdi.

Güvercinlik…
Bodrum Belediye ekipleri tarafından Güvercinlik Mahallesi Güneş Sokak’taki ihaleli işler kapsamında tamiratın yarım kaldığı alanda toplam 300 metrekare bordür ve parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Ekipler, Çömlekçi Mahallesi içinden geçen yolun üzerindeki bozuk alanlarda ise toplam 30 ton rotmiks malzeme ile asfalt-yama çalışması yaptı.

belediye_fen_işleri (3)Mumcular Bölgesi…
Etrim-Kumköy mahalleleri arasındaki 2 km yol boyunca yol açma ve yol kenarları temizlik çalışmalarını da tamamlayan ekipler ayrıca Mazı Mahallesi Şeytan Deresi Mevkii’nde stabilize malzeme ile destekleyerek toplam 5 km yol boyunca yol açma ve yol kenarları temizlik çalışması yaptı.

Yaka Köyü… Xenical 120 mg

Yaka Mahallesi Orman Tepe Sokak’ta toplam 30 metrekare yol istinat duvarı ören Fen İşleri ekipleri, Dağbelen Mahallesi’nde süren çalışmalarda da; kamu yoluna olan tecavüzler tespit edildikten sonra yol genişletme çalışmalarının ardından toplamda 150 metrekare taş duvar yapım işinde sona geldi.
Tamamlanan taş duvar örme çalışması sonrası 200 metre yol boyunca 150 metreküp beton yol yapım çalışmasına da başlandığı bildirildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.