Bodrum Gündem

Bodrum’un Amazonları Yarışa Hazır…

20.10.2014
0
A+
A-

Valtrex cheap amazonlar-manşet

Bodrum’da13 yıl önce kadınların oluşturduğu Yüksek Ökçeler yelkenci Gurubu’nun 13 kadın üyesi 26. Bodrum Cup Uluslar arası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmalarında yarışmak için son hazırlıklarını tamamladı. Yüksek Ökçeler kadın gurubu 33 metrelik Bodrum STS okul gemisi ile yarışmaya katılacak.

Fluoxetine online Bodrum Gündem Haber 20/10/2014

Bodrum’da 13 yıl önce kurulan ve aldıkları yelken ve denizcilik eğitimi ile başta BAYK yarışları olmak üzere birçok ulusal ve uluslar arası yelken yarışmasında 20’nin üzerinde kupa ve plaket alarak erkek yelkencilerin korkulu rüyası haline gelen ve tamamı kadınlardan oluşan Yüksek Ökçeler Yelkenci Gurubu 20-25 Ekim tarihleri arasında Bodrum ve Yunanistan adaları arasında düzenlenen 26. Bodrum Cup Uluslar arası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmalarına 33 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde ki ve BOSAV (Bodrum Kültür ve Sanat Vakfı) ile Bodrum Belediyesi’nin bünyesindeki Bodrum STS Okul Gemisi ile katılacak.

buy Plavix Her Meslekten Kadın Var…

Yüksek Ökçeler sözcüsü mimar Füsun Bay Canbay, Sergi kuarötürü Zerrin Ulusman, Mimar Hilal Önder, işletmeci Saibe Keçeli,, turizmci Ceyda Güleçyüz, emekli bankacı Nursel Erkmen, reklamcı Birnur Akan, mimar Sema Yeşilova, doktor Alev Şahin, eğitimci Füsun Karaboncuk, yönetici Yasemin Kasar, yönetici Pırıl Adanalı’nın yer aldığı teknede kaptan Mustafa Cengiz ile yelken sorumlusu Yücel Köyağası bulunacak. Ancak Cengiz ile Köyağası kadınlara sadece taktik olarak yardımcı olacak.

İddialıyız…

Yaklaşık bir haftadır denize açılarak hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Canbay “Amacımız geleceğin yelkencilerine, öğrencilerine eğitim veren ve uluslar arası yarışmalarda birçok derece olan okul gemisinde bu kez kadın yelkencilerle yeni bir başarı eklemek ve denizciliğe dikkat çekmek. 13 yıl önce oluşturduğumuz ve 48 kadına ulaşan Yüksek Ökçeler gurubu olarak bu yarışta da iddialıyız, okul gemisi ile yeni bir kupa almanın sevincini yaşamak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.