Bodrum Gündem

Fenerin Işığını Türkşen’in Kızları Yakmaya Devam Ediyor…

20.10.2014
0
A+
A-

How to treat erectile dysfunctiГ®n SLIDE buy misoprostol treating cancer tumors

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Murat Türkşen’in sahibi olduğu “Meyhane Deniz Feneri” nin ışığını kızları Aslı ve Hilal devir alarak yakmaya devam ediyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 20/10/2014

Bodrum’da meyhane denilince ilk akla gelen mekanlar arasında yer alan “Meyhane Deniz Feneri” nin ışığı sahibi Murat Türkşen’in ani ölümün ardından bir süreliğine karanlığa bürünmüştü. Türkşen’in kızları Aslı ve Hilal abla kardeş el ele vererek Bodrum’un bir değeri olan mekanı yeniden işletmeye açtılar. Babalarından devir aldıkları bayrağı ona yaraşacak şekilde taşımaya gayret edeceklerini söyleyen Aslı ve Hilal “Babam çocukluğumuzdan beri bizim hep fenerimizdi, ışığımızdı. Biraz ara verdik. Şimdi onun ışığı yine Onun bıraktığı yerden devam edecek bu mekanda” diyorlar.

Bodrum’un marka mekanları arasında yer alan “Meyhana Deniz Feneri” o doyumsuz lezzetleri ile yeniden kapılarını açtı. Açılış gecesinde Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum’un tanınmış simaları Meyhane Deniz Feneri müdavimleri ve aile dostları iki kardeşi yalnız bırakmadılar. Kız kardeşlerden Aslı Türkşen Talagar, ” Babam çocukluğumuzdan beri bizim hep fenerimizdi, ışığımızdı. Babamın yıllardır oluşturduğu kaliteyi, lezzetleri ve Deniz Feneri çizgisinden ödün vermeden, bu mekanı işleteceğiz. Tüm dostları, babamın arkadaşlarını, Deniz Feneri müdavimlerini ve halen bizim lezzetli yiyeceklerimizi denememiş olanları mutlaka bekliyoruz. Biraz ara verdik. Şimdi onun ışığı yine

Onun bıraktığı yerden devam edecek bu mekanda” dedi. Kardeşlerden Hilal Türkşen Sülün açılışla ilgili olarak şunları söyledi “Aslıhan Ablamın söylediklerine ben de katılıyorum. Babamı çok ani ve zamansız kaybettik. İstedik ki verdiği emekler boşa gitmesin. Bodrum severlere aynı mekana kavuşturalım amacındaydık. Babamın tuttuğu bayrağı ona yakışacak şekilde abla kardeş el ele vererek götürmeye gayret edeceğiz. Babamın yeri kesinlikle dolmaz. Umarım babamın Bodrum’a verdiği emekler boşa gitmez.”

Rahmetli Murat Türkşen’in ilk eşi ve kızlarının annesi Filiz Tan “Yavrularım inşallah aynı güzelliği el birliği ile yaşatacaklar. Ben de her zaman onlara destek olurum” dedi.

Aslı ve Hilal Türkşen kardeşler “Meyhane Deniz Feneri” içinde babaları Murat Türkşen’e ait resimlerin bulunduğu bir hatıra köşesi yapmışlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.