Bodrum Gündem

Hain Saldırının Faili Bodrum’da Yakalandı…

Hain Saldırının Faili Bodrum’da Yakalandı…
27.10.2014
0
A+
A-

SLIDE where to buy Indocin Cytotec without prescription purchase Baclofen 25 mg

Hakkari’deki iki farklı silahlı saldırının faili olduğu iddia edilen E.A. (30) isimli kişi Hakkari ve Muğla’dan gelen özel harekat ekiplerin yaptığı operasyonla Torba’da kaldığı bir otelin lojmanında yakalandı.

Bodrum Gündem Haber 27/10/2014

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir istihbarat sonrasında,  “19 Temmuz 2014’te saat 16.00’da ilçe merkezinde bulunan Zağros iş merkezi önünde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan Uzman Çavuş K.U adlı askeri personel ile cumartesi günü şehit edilen 3 askerle ilgili” aranan zanlılardan E.A.’nın Bodrum’da olduğunu belirledi.

Hakkari’den gelen Özel Harekat Timleri ile Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Timleri ile terör ve istihbarat şubesinde görevli polislerce düzenlenen operasyonda zanlı Torba’da kaldığı bir otelin lojmanında operasyonla ele geçirildi.

Zanlının ifade işlemlerinin ardından Hakkari’ye gönderildiği öğrenildi.

Olayla İlgili İki Gözaltı Daha…

Öte yandan Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada ise operasyonla ilgili şu ifadelere yer yerildi “Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Cengiz Topel Caddesi’nde 19.07.2014 günü saat 16.00 sıralarında Zağros İş Merkezi önünde Uzman Çavuş K.U. isimli askeri personelin yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanması olayı ile ilgili olayın birinci faili E.A. isimli zanlı Bodrum’da gözaltına alındı. 25.10.2014 günü saat 15.45 sıralarında Lavaş isimli iş merkezi yanında 3 askerimizin kimliği belirsiz terör örgütü mensuplarınca şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak 27.10.2014 günü Sabah erken saatlerde İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan operasyon sonucu 1. olayın faili, ikinci olayın da faili olduğu değerlendirilen K.T. isimli şahıs Yüksekova ilçesinde, olaylarla ilgili O.C. isimli şahıs Yüksekova ilçesinde gözaltına alındı”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.