Bodrum Gündem

Ak Parti İlçe Başkanı Demiralp İlçe Kongresine Hazır

28.10.2014
0
A+
A-

akp_bodrum_çiğdem_demiralp_akp_gençlik_kolları

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı İl Danışmanın ardından kahvaltıda bir araya geldi. Ak Parti Gençlik Kolları’nda devir teslim töreni yapılırken, İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’in önümüzdeki ay yapılması beklenen İlçe Kongresi için en güçlü aday olduğu gözlendi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem- order misoprostol Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, İl danışmanın ardından Bitez’de kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp İl Danışma sırasında sosyal medyada paylaştığı mesaj oldukça dikkat çekiciydi. Demiralp’in “İŞTE ŞİMDİ GERÇEK BİR TEŞKİLATIZ… BUGÜN İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI İÇİN MUĞLA DAYDIK. AK PARTİ BODRUM İLÇE TEŞKİLATI BANA BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR GÜN YAŞATTI. YÖNETİM KURULUM, KADIN KOLLARIM, GENÇLİK KOLLARIM, BUGÜN TEK BİR YÜREK, TEK BİR NEFES,TEK BİR YUMRUK OLDUK. AK PARTİ BODRUM İLÇE TEŞKİLATININ GERÇEK BİR TEŞKİLAT OLDUĞUNUN KANITLANDIĞI BİR GÜN BUGÜNDÜR. BUGÜN TEŞKİLATIMIN BANA, BENİM DE TEŞKİLATIMA SORGUSUZ, KOŞULSUZ İNANDIĞIM VE BAĞLANDIĞIM GÜNDÜR. HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI ÇİĞDEM DEMİRALP” şeklindeki mesajını kahvaltıda partililerine ve basın mensuplarına yeniden ifade etmesi, gelecek ay yapılacak kongrenin en güçlü adayı olduğunu n mesajı olarak değerlendirildi.

Güçlü Kadın Başkan İmajı ve Birlik Mesajı…

Kahvaltıda yaptığı konuşmada birlik mesajı veren Başkan Demiralp şöyle konuştu; Kongreye giderken hep biriz, hep birlikteyiz. Bugün burada yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partimize emeği geçen değerli büyüklerimiz ile birlikteyiz. Bizler teşkilatımızın tüm bölümlerini yapılandırırken gençlik kollarımızda kendi içinde yeniden oluşturuldu. Gençlik kolları başkanımız Yavuz Şahin Yıldırım bayrağı Alparslan Ovalıceylan’a devrediyor. Biz Yavuz başkana yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, Alparslan başkana ve ekibine başarılar diliyoruz. Yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve yönetimleriyle Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı kongreye hazırdır. Hedefimiz önce 2015 milletvekili seçimleri, sonra 2019 yerel seçimlerdir. Ben teşkilatıma, davama ve başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum. dedi.

Gençlik Kollarında Değişim… Cheap Aciclovir

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve ekibinin yenilendiğini kaydeden Başkan Demiralp Ak Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yavuz Şahin Yıldırım’ın bayrağı Alparslan Ovalıceylan’a devrettiğini açıkladı. Gençlik Kolları Başkanlığından alınan Yıldırım’a bir plaket sunulurken, Yıldırım buy Fluconazole “Teşkiltın neresinde görev verilirse çalışırım. Başkanımız ile birlikte her türlü göreve hazırım.” dedi. Demiralp Gençlik Kolları kadar Kadın Kollarının da çok önemli olduğuna dikkat çekerek, şu anda görevde bulunan Kadın Kolları ile kongre sürecini tamamlayacaklarının sinyalini verdi. AKP’li kadınlar başkan Demiralp’e sloganlar ile desteklerini açıkladılar.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen Bodrum Ak Parti Kahvaltısının, delege seçimleri, İl ve İlçe danışma toplantılarını tamamlayan Başkan Demiralp ve yönetiminin kongreye oldukça güçlü gireceklerinin göstergesi olarak ifade ediliyor.

Yorumlar

  1. Mehmet dedi ki:

    Yüzde 7 den yukarı çıkamazsınız.Sizler bırakın bu işi…