Bodrum Gündem

BESİAD Yeni Yönetim Kurulundan Kocadon’a Ziyaret…

29.10.2014
0
A+
A-

buy Plan B online SLIDE
BESİAD yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek dernek olarak Bodrum Belediyesine desteklerinin süreceğini belirtti.
order Cytotec Order Retin-A Bodrum Gündem Haber 29/10/2014

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Yeni Yönetim Kurulu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Ziyarete BESİAD Yeni Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Özden ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Dernek çalışmalarının eski dönemde olduğu gibi aktif bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Özden, belediyenin yapacağı faaliyetlere de dernek olarak desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Derneğe verdiği destekleri nedeniyle de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür eden Özden, “BESİAD yönetimine bu dönem yeni arkadaşlarımızı dahil ettik. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Belediye olarak sizleri, neredeyse bütün yaptıklarınızı destekliyoruz. Bu desteklerimiz, bundan sonra da devam edecek.” diye konuştu.
“Birlik Ve Beraberlik İçinde Bodrum’un Önünü Açacağız…”
Nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, “Yön olduktan sonra anlaşmak çok kolay oluyor. Fikirden ayrı olarak yön çok önemli. Yön olduktan sonra görüş alırız, fikir alırız. Hiçbir zaman görüşlere kapalı değiliz ama bizi üzen karalama derecesinde yapılan eleştiriler ve kulaktan duyma dedikodular. Amacımız hep beraber birlik ve beraberlik içinde hızlı kararlar alıp uygulamak ve Bodrum’un önünü açmak. Bu yüzden özellikle de imar konularında çok hassasız.” dedi.

Başkan Kocadon ayrıca yarımada genelinde işgaliye ile ilgili alınan kararları da hatırlatarak,  “Bodrum’u, Bodrum a yakışmayan bu görüntülerden kurtarmamız lazım.  Ben her yerde söylüyorum; Bodrum’un meydanına, kaldırımına güvenerek kimse Bodrum’da iş yeri açmasın.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.