Bodrum Gündem

Dünya Kongresi’nde 22 Ülke 120 Katılımcı

31.10.2014
0
A+
A-

dunyanın_en_güzel_koyları_kongresi (7)
Aciclovir without prescription

Dünyanin En Güzel Koylari Birliği’nin 10. Dünya Kongresi Güney Kore’nin Yeosu Kentinde Yapıldı… buy plan-b

Bodrum Gündem Haber- 2012 Expo organizasyonuna ev sahipliği yapan Güney Kore’nin 3. Büyük kenti olan Yeosu City bu kez de Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin 10. Dünya Kongresi’nde 22 ülkeden 120 katılımcıyı ağırladı.

Yeosu kenti Belediye Başkanı Ju CHEOL HYEON’un açılışını yaptığı muhteşem organizasyonda Dünya Başkanı Galip Gür’ün hazırlamış olduğu sunum ve konuşma metni tüm katılımcılarca ayakta alkışlandı.

buy Cialis soft tabs dunyanın_en_güzel_koyları_kongresi (2)Başkan Gür açılış konuşmasında tüm üye koyların doğal zenginliklerinin korunmasında ve bunların dünyaya tanıtımında etkin projelerin uygulamaya konulmasıyla bilinirlik ve iletişimin artacağına inancının büyük olduğunu ifade etti. Gün geçtikçe birliğe üye olmayı arzu eden ülke ve koy sayısındaki artışın, birliğin global kişiliğinin ve görünürlüğünün yükselen bir ivme kazandığını katılmcılarla paylaştı.

Halen 36 üyesi bulunan birliğe katılan Japonya’nın Toyama ve Fas’ın El Hocheima koylarının da üyelik sertifikaları Başkan Galip Gür tarafından törenle takdim edildi. Toyama Valisi Ishii TAKAKAZU’nun da bizzat katıldığı törende yer alan milli folklor, müzik ve dans gösterileri de büyük beğeni topladı.

Japonya’dan ikinci bir koyun da Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’ne dahil olmasına büyük önem veren Japon TV kanalları organizasyonu baştan sona izledi. Toplantı süresince yapılan röportajlar da Türk Başkan Galip Gür’e yoğun ilgi gösteren basın mensupları Türkiye ve Bodrum hakkında sorular yönelterek kendisinden bilgi aldılar.

Güney Kore’deki başarılı organizasyon sonrasında birliğe Japonya’dan üye olan Matsushima koyuna geçen Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 2011 yılındaki deprem ve tsunami felaketinde ölenlerin anısına hazırlanan çelenkleri Japon yetkililerle beraber denize bırakarak saygı duruşunda bulundular.

Japonya’nın Tokyo kentinde gerçekleştirilen yılın son yönetim kurulu toplantısında, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği; 11. Dünya Kongresi’nin 2015 sonunda Filipinler Puerta Galera koyunda organize edilmesine karar verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.