Bodrum Gündem

Karakaya: “İki Takımın Dostluğu ve Kardeşliği Kazanacaktır”

31.10.2014
0
A+
A-

Cheap Aciclovir İki-Takımın-Dostluğu-ve-Kardeşliği-Kazanacaktır buy Cytotec cheap buy Baclofen

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynayacağı İzmirspor maçı hazırlıklarını günde çift idman ile sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, son üç haftada deplasmanda oynadığı Sarayköyspor, Afjetspor ve Eğirdirspor maçlarını kazandı. Gruptaki 7’inci maçını seyircisinin önünde İzmirspor’a karşı oynayacak olan Bodrumsporlu futbolcular ve teknik heyet hazırlıklarını günde çift idman ile sürdürüyor. Yalıçiftlik Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyet Cumhuriyet’in 91’inci yılını kutlayarak Türk Bayrağı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Antrenmanı izleyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise “Öncelikle Cumhuriyet Bayramının 91. Yılını kutluyorum ve ne mutlu Türk’üm diyene diyorum” diyerek şunları söyledi:

“ Bu hafta kardeş takım İzmirspor konuk olacak bize. Bu maç ne olursa olsun, bu maçın tek bir kazananı olacaktır oda mutlaka iki takımın dostluğu ve kardeşliği kazanacaktır. Oyuna da gelince, ben bu hafta takımımızdan güzel bir oyun bekliyorum zaten ilk üç hafta berabere kaldığımızda çocuklarla hep birlikte konuştuk, dedik ki ‘Üçte üç yapacağız ve seyircimizle İzmir maçında kendimizden emin bir şekilde buluşacağız. Seyircimizde inşallah stadı tıklım tıklım dolduracak. Burada bu coşkuyu yaşayacağız’ diye kendi kendimize söz vermiştik. Bu sözü çocuklarımız tuttu şimdi sıra Bodrum seyircisinde. Stadı doldurarak takımına destek olacak ve inşallah onlarda gerekeni yapacaklardır. Bunun dışında lig iyi gidiyor, şu anda üçte üç galibiyetten sonra bir iki puan fark kaldı. Böyle devam edeceğiz inşallah. Görüyorsunuz ki iyi çalışıyor Bodrumspor, sahada ayakta kalıyorlar, çalıştıklarının karşılığını alıyorlar. Altı maçta bir gol yiyen bir takım var oda penaltıdan. İnşallah Bodrumsporlular da layık oldukları takımı bu sene izleyecekler ve ben tekrar herkesi maça davet ediyorum”

Günde çift antrenman ile hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak İzmirspor karşılaşması saat 13:30’da başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.