Bodrum Gündem

 Güvenli Sürüş İçin Eğitim Şart…

 Güvenli Sürüş İçin Eğitim Şart…
21.11.2014
0
A+
A-

Buy Sildenafil cheap Cialis Soft motosiklet

Teorik ve uygulamalı olarak trafiğe kapalı alanda verilen güvenli ileri sürüş teknikleri eğitimine katılan motosiklet tutkunlarına Köşem Cafe de düzenlenen bir tören sonunda sertifikaları verildi.

purchasing Plavix online Bodrum Gündem Haber 21/11/2013

Çok fazla motosiklet kullanıcısının bulunduğu Bodrum’da, güvenli  ileri sürüş teknikleri uzmanı Okay Elaldı motosiklet sürücülerine güvenliği ön plana çıkaran, sürücülere dikkat etmeleri gereken konulara dikkat çeken  bir eğitim programı uygulamaya başladı. Ancak, iki tekerlekli motosikletlerle karayollarında sürücülerin, ulaşımları kolaylaşırken bir yandan da can güvenliği açısından büyük risklere dikkat etmek büyük önem taşıyor. Motosikletler, karayolların artan araç trafiği karşısında her geçen gün tercih edilen önemli bir ulaşım aracı oldu.

Tören sırasında bir konuşma yapan Okay Elaldı “Bodrum  motosiklet scooter firması gibi Bodrum da yine ilkler imza atan Bodrum Scooter Kulübünün Başkanı Emrah Tezer’e sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Siz değerli dostlarımla beni tanıştıran tek kişi o. Bu eğitim programı le ilgili eğitim sertifikasını takdim etmek istiyorum. “ dedi. Elaldı, daha sonra eğitim programını tamamlayanların sertifikalarını verdi.

Eğitim programına katılan sürücülerin, aldıkları güvenli ileri sürüş eğitimine katılmaktan mutlu oldukları dikkat çekerken bazı sürücüler bu eğitimlerim ehliyet sınavları öncesinde alınması gerektiğini şeklindeki görüşlerini ifade ettiler.

Güvenli  İleri Sürüş Uzmanı Okay Elaldı Bodrum da ilk verilen bu eğitimler konusunda yaptığı açıklamada “ Amaç motosiklet yol sürüş güvenliği ile ilgili olarak motosiklet ileri sürüş teknikleri var. Bu grup geçen hafta eğitimini tamamlamış bir grup. Bodrum scooter Kulübünün üyeleri . Normalde yollarda karşılaştığımız bir takım riskler var. Bu riskleri minimize etmek için kullanmış olduğumuz birtakım teknikler var. Bu bilgileri sürücü arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Gerçek trafik şartlarında ve bu trafik şartlarına çıkmadan önce trafiğe kapalı alanda hakimiyet eğitimleri yapıyoruz. Bodrumun yerel bir firması olmayı amaçlıyoruz. Ama Bodrum dışından gelecek her türlü teklife de kapımız açık . Faaliyetlerimiz her geçen gün artarak devam edecek” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.