Bodrum Gündem

Bodrum’da Feci Kaza Ucuz Atlatıldı…

25.11.2014
0
A+
A-

buy Aciclovir online Buy Ketorolac bodrumda kaza manşet order methotrexate

Bodrum’da bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada duble yolda aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşı şeride geçip kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı, hurda haline gelen otomobilde sıkışan sürücü sağlık ekiplerinin yardımı ile otomobilden çıkarıldı.

Bodrum Gündem Haber 25/11/2014

Bodrum Yokuşbaşı Mahallesinde Emin Anter Bulvarı’nda bugün saat 17.30 sıralarında meydana gelen kazada Milas istikametinden gelerek şehir merkezine giden 34yaşındaki Mehmet Mazı’nın kullandığı 48 TZ 742 plakalı otomobil , aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu ortadaki refüjü aşarak karşı şeride geçerek Bodrum’dan Gündoğan istikametine gitmekte olan 43 yaşındaki Eyüp Doğan’ın kullandığı 48 UF 097 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kamyonetin aniden durması ile arkadan gelen 40 yaşındaki Mehmet Korkmaz’da 48 KM 857 plakalı otomobil ile kamyonete çarptı maddi hasar meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu hurda haline gelen otomobilden Mehmet Mazı vatandaşların ve 112 acil servis ekiplerinin yardımı ile güçlükle çıkarılabildi. Kazada yaralanan Mazı ve Doğan ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Bodrum- Milas istikametine giden yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Kazayı anlatan Mehmet korkmaz “Bodrum’dan çıkıyorduk önümde kamyonet gidiyordu birden karşıdan hızla gelen otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetti ortada çiçekliği ve refüjü aşarak bizi şeride geçti ve kamyonetle kafa kafaya çarpıştı, sürücülerin durumunun iyi olması büyük şans” dedi. Polisin soruşturma başlattığı kazada yaralanan iki kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.