Bodrum Gündem

Kent Müzesi İçin 26 Bin Fotoğraf Teslim Edildi…

Kent Müzesi İçin 26 Bin Fotoğraf Teslim Edildi…
25.11.2014
0
A+
A-

Order Natrexone nuran yüksel manşet

Anılarla Bodrum Sohbetleri Sözlü Tarih Çalışma Gurubu tarafından yapılan Bodrum Başkanları’nın ikinci bölümünde büyükşehir yasasıyla kapanan geçmişten günümüze yarımada belde başkanlarını, yaşamayanların ise dönem temsilcilerini bir araya getirerek dönemleriyle ilgili anılarını kayıt altına alınacak.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 25/11/2014 order Indocin

Trafo Hakan Aykan Sergi Salonunda gerçekleşecek olan toplantı ile ilgili olarak Anılarla Bodrum Sohbetleri Proje Sorumlusu Nuran Yüksel yazılı basın açıklaması yaptı. Yüksel, 26 Kasım Çarşamba günü Cumhuriyetin en önemli kazanımlarından biri olan Seçme Ve Seçilme Hakkını kullanarak seçilen, büyükşehir yasasıyla kapanan geçmişten günümüze yarımada belde başkanlarını, yaşamayanların ise dönem temsilcilerini bir araya getirerek dönemleriyle ilgili anılarını kayıt altına alacaklarını kaydetti.

Kent Müzesi İçin 26 Bin Fotoğraf Teslim Edildi… purchase Paxil

Nuran Yüksel’in yayınladığı basın açıklamasının detayları şöyle “Bugüne kadar Bodrum Kent Müzesi Arşivi ne vermek üzere 26 bin fotoğraf,1860 doküman, 35 video belgeler kayıt altına alınmıştır. Her zaman olduğu gibi Bodrum dair tüm çalışmaların özlem, umut ve saygı ile engin Bodrum hoşgörüsüne dayanması ve Bodrum sevdası ortak paydasında gerçekleştirilmesi dileğimizdir. Bodrumu Bodrum yapan değerleri yarınlara aktarabilmek ,yaşatabilmek adına yapılacak tüm katkılar Bodrum için yapmaya çalıştıklarımıza güç v erecektir.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.