Bodrum Gündem

Yazar Mavisel Yener Bodrum’lu Çocuklarla Bir Araya Geldi…

11.12.2014
0
A+
A-

buy isotretinoin online mavisel yener (4)

Diş Hekimi ve Yazar Mavisel Yener, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu 2 C Sınıfı Kitap Kültür Kulübünün davetlisi olarak Bodrum’a geldi.

Bodrum Gündem Haber 11/12/2014

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Diş Hekimi, öykü ve roman yazarı Öyküsel Yener, çocuklarla söyleşiye katılarak kitaplarını anlattı. Yaklaşık yarım saat süren söyleşinin ardından Yener, “Dolunay Dedektifleri”, “Çılgınlar Sınıfı”, “Dinazorla Kahvaltı”, “Mavi Elma” adlı kitaplarını imzaladı.

Çocukların oldukça keyifli dakikalar yaşadığı etkinlik hakkında bilgiler veren Yener, çocuklara okuma kültürü verebilmek ve onları kitaplarla buluşturmak, onlara kitap sevincini yaşatabilmek amacıyla ilçeye geldiğini söyledi.

order Colchicine Cheap Sildenafil Çocuklara İlgi Alanlarına Göre Kitap Alın…

“Bu tür kitap şenliğinde buluşmuş olmak beni de çok besledi” diyen Yener, şöyle konuştu “Bodrum’un güzel çocukları bir yazara en güzel armağanı verdiler ve kitapları daha öncede okumuşlar görüşlerini benimle paylaştılar. Çok güzel değerlendirmeleri oldu. Hiç kuşkum yok ki bu çocuklar geleceğin en iyi okurları ve aynı zamanda aralarından çok kıymetli yazarların çıkacağına da inanıyorum. Bazı öğrenciler, daha önce kitap okumayı çok sevmezken sizin kitabınızla karşılaştığımızda çok sevmeye başladık diyorlar. Çünkü çok ilgilerini çeken kitaplardı bunlar. Ve çocukların ilgi alanlarına göre kitaplar verilirse ellerine onların okuduklarını görebiliriz. İsterseniz televizyon, isterseniz de İnternetin başından kaldırabilirsiniz. Yeter ki onların eline ilgilerini çeken bir kitap verin. Şimdi olduğu gibi. Hepsi büyük bir coşkuyla okudular kitapları.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.