Bodrum Gündem

2015’in İlk Hediyeleri Yılbaşı Kermesinden

19.12.2014
0
A+
A-

purchase esomeprazole SLIDE

Yeni yıla girmeye az bir zaman kala Bodrum’da geleneksel hale gelen yılbaşı pazarının 18.si açıldı.

Cheap Albendazole Lithium online Bodrum Gündem Haber 19/12/2014

OASİS Alışveriş, Kültür ve Eğlence Merkezinde 19-20-21 Aralık günlerinde açık olan ve 50 stanttan oluşan yılbaşı pazarına ilgi oldukça yoğun oldu. Mayflower Organizasyon, Bodrum belediyesi ve BOTİM A. Ş. Desteği ile gerçekleştirilen 18. Yılbaşı Şenliğindeki amaç, Çağdaş Eğitime ve Kadının el emeğine katkı sağlamak.

50 ayrı stantta, mumlar, takı eşyaları, tespihler, oyuncaklar, maketler, dekoratif amaçlı eşyalar ve daha birçok ürün yeni yıl hediyesi olarak alıcılarını bekliyor.

Ürünlerin arasında geri dönüşümden faydalanılarak yapılan eşyalar oldukça ilgi çekiyor. Bu ürünleri satışa sunan Zeyno Kaynak şunları söyledi; “Bizde stant açtık. Bizim arkadaşlarla amacımız, çevreyi de korumak ve hediyelik eşya yaratmak. Burada kullandığımız ürünlerin çoğu çöptü fakat atmadığımız değerlendirdiğimiz şeyler.”

Etkinliğin en önemli katılımcılarından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesinin Başkanı Meral Saraçbaşı ise şunları söyledi; “Bu yıl çok özel ve güzel katılımlar var. Yıl boyunca yaptığımız etkinlikler hakkında bir fikir olsun diye bizde standımızda bazı bilgiler sunduk. Aslında herkesin çağdaş eğitime destek amaçlı koşturması bizleri mutlu ediyor. Bodrum Belediyesinin, OASİS yönetiminin destekleri ve Mayflower’ın organizasyonunda bizde yerimizi aldık. Bizim özel bir armağanımız var, herkese bir yılbaşı armağanı olarak zeytin fidanı armağan edilsin istiyoruz. 2015’de savaşların olmadığı, herkesin bir birine sarıldığı güzel bir yıl olmasını diliyoruz” dedi.

Pazarda ev yapımı yiyeceklerden oluşan kermes ise ziyaretçi akınına uğrayan stantların başında geliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.