Bodrum Gündem

BESİAD Üye Envanteri Hazırlıyor

19.12.2014
0
A+
A-

besiad_üye_envanteri

BESİAD Geleneksel Perşembe toplantısı Bodrum’un gözde mekanlarından birisi olan Shader One Restaurantta yapıldı. Order Retin-A online brand Levitra online

buy Xenical online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD üyelerinin yoğun olarak katıldığı Geleneksel Perşembe toplantısı bu hafta konuk olmadan yapıldı. Başkan Uğur İlhami Özden BESİAD üyelerini daha iyi tanımak için yaptıkları anket ile üye yapısını çok daha iyi tanıyacaklarını ve tanıtacaklarını söyledi.

Yeni yıl sokak partisi düzenleyeceklerinin bilgisini de veren BESİAD Başkanı Özden şunları söyledi;

“Perşembe toplantımızı yapıyoruz yine. Konuğumuz yok. Konuksuz yaptık bu hafta. Geçen hafta konuklu yapmıştık çokta etkili oldu, güzel şeyler söyledi bize. BESİAD’ın envanterini çıkartacağımız bir anket hazırladık. Firma ismi olmadan BESİAD’ın gücünü ortaya koymak anlamında mazot harcaması, benzin harcaması, personel sayıları, ciroları, yemek harcamaları gibi bilgiler ile BESİAD’ın gücünü ortaya koymamız gerekiyor. Elimizde somut şeyler olması için almayan üyelerimize anket formlarını dağıttık. Eğitim çalışmalarımızı şu anda final aşamasına getirdik. Üç firma ile görüştük, neticelendirdik. Modüllerini belirledik. Ocak ayının ilk haftasında eğitimlerimize başlıyoruz. Üyelerimizi ve üyelerimizin çalışanlarını bu eğitimlere dahil etmeyi planlıyoruz. Bunun yanında iki yıl önce yaptığımız Besiad yılbaşı sokak partisini 27 Aralık Cumartesi günü saat 19:00 ile 24:00 arasında OASİS’te ofisimizin önünde açık havada yapmayı planlıyoruz. Yine çok renkli olacak, çekilişlerimiz olacak. Kokoreçinden, etinden, dansözünden, halk oyunlarına kadar, fasılına kadar herşeyi ile enterasan bir parti planlıyoruz. Bu partiye üyelerimiz ve dostları katılabilecek.” dedi. Yılbaşı partisinin ücretsiz olacağını ve üyelerin çocukları ile gelebileceklerini , çocuklar için de palyaçolarında olduğu özel bir etkinlik hazırlandığını sözlerine ekleyen Özden “BESİAD çalışmaya devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

BESİAD Geleneksel Perşembe toplantısında söz alan geçmiş dönem başkan Engin Ali Kaplan Yalıkavak Geriş’te yapılması planlanan RES’ler ile ilgili kısa bir bilgi verdi. Kaplan rüzgar enerji sistemlerinin kurulumu ile ilgili önemli sıkıntıların olduğunu, Yalıkavak’a yapılması durumunda turizmin olumsuz etkileneceğini kaydetti. Bu konunun turizm yatırımcıları tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerektiğinin de altını çizen Kaplan rüzgar enerjisine karşı olmadıklarını, ancak yapılacak yerin yanlış olduğunu söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren BESİAD Geleneksel Perşembe toplantısında üyeler görüş alıverişinde bulunarak, Türkiye ve Bodrum gündemini değerlendirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.