Bodrum Gündem

Bu Kadarına da Pes, Bu Bir Vahşet!!!

Bu Kadarına da Pes, Bu Bir Vahşet!!!
20.12.2014
0
A+
A-
kedi_vurdular
Bodrum’da yaşanan bir hayvan katliamı artık bu kadar vahşet olmaz, bunu yapan insan olamaz dedirtti.

lowest prices for Plavix buy Zithromax

Bodrum Gündem Haber
Yokuşbaşı Mahallesi İbrahim Gökbel Caddesi’nde yaşamını sürdüren Şükrü Saim Yücel, sokakta bir silah sesi duyması üzerine evinin bahçesine çıktı. Sokakta beslediği kedinin evinin bahçesinde can çekiştiğini gören Yücel, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, bölgedeki vatandaşların bilgisine başvurarak zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Vücuduna aldığı saçmalarla ağır yaralanan sokak kedisi ise olay yerinde telef oldu. Veterinere götürülen kedinin vücudunda 19 saçma tensi tespit edildi.
Yaşanan olaya tepki gösteren Şükrü Saim Yücel, olayı gerçekleştiren kişilerin bulunmasını istedi. Yücel, “Kanuni süreç neyse başlatacağım. Hayvan haklarına da bilgi verdim. Onlarda kendi açısından olayı takip edecek. Ben şikayetçi olacağım” Toradol online diye konuştu.
Veteriner hekim Erkan Sözbilen ise kedinin tüfekle vurularak öldürüldüğünü belirterek, “Saçmayla vurulma sonucu ölüm gözüküyor. Bunun ne zaman olduğunu ben söyleyemem. Ama kedinin vücudunda 19 tane saçma görülüyor” dedi.
Yaşanan olayın ardından veterinere gelen Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu da, bu tür insanların hem ceza alması, hemde ruhsal yönden tedavi edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, şöyle konuştu: “Bugün bunu canlıya yapan yarın çocuğa aciz insana da yapar. Bu kişinin mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor. Hem cezalandırılsın hemde tedavi edilsin. Bu bir vahşet. Küçücük bir kedi ne yapmış olabilir. Bir kediye kızdıysanız su atın korkutun. Bu nasıl bir öfke anlayabilmek mümkün değil”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.