Bodrum Gündem

TURSAB 2015’den Yine de Umutlu

20.12.2014
0
A+
A-

 bodrum_tursab_yeni_yıl_yemek (88)

Bodrum TURSAB üyeleri Yeni Yıl yemeğinde bir araya geldiler, hem eğlendiler, hem de 2015’e dair görüş alışverişinde bulundular.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum TURSAB üyeleri Yeni Yıl yemeğinde bir araya gelerek hem eğlendiler, hem de 2014’ü değerlendirdiler. 2015 sezonu ile ilgili beklentileri ve görüşlerini de paylaştıkları yeni yıl yemeğinde konuşan Başkan Sevinç Gökbel, Kissebükü ile ilgili görüşlerini de dile getirerek, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Gökbel Kissebükü ile ilgili duyarlı olunması gerektiğini dile getirirken, yatırıma karşı olmadıklarını, ancak yatırım yapılacak yerlerin çok iyi seçilmesini ve Bodrum’un betona teslim edilmemesine dikkat çekti. Bodrum’un mimarisinden, geleneklerine ve kültürüne kadar bir bütün olarak değerlendirilerek, turizm yatırımlarının da buna bağlı olarak yapılmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaygılarımız Var, Ama Moralimizi Bozmayalım… buy Xenical online

2014’ün bittiğini söyleyen TURSAB Başkanı Sevinç Gökbel “2015’e başlıyoruz. Özellikle sokakları izledik. Karabulutlar dolaşıyor. Hiç endişeye kapılmayalım. Bulut ne kadar karaysa, ertesi günün bereketi o kadar fazladır. Hiç birimiz yılgınlığa, moralsizliğe düşmeyelim. Evet şu günlerde sadece bizim ülkemizde değil, tüm dünyada bir yeniden düzenleme var. Bu ülkenin 76 milyonu bence en umutlu olması gereken kesimdir. Biz seyahat acentaları Türkiye’nin hareket eden kitlesiyiz. O nedenle meslektaşlarım adına ben ülkem adına daha çok umutluyum. Evet sıkıntı çekmiş olabiliriz, üzülmüş olabiliriz, darboğaza da girmiş olabiliriz, hiç önemli değil. Hayat dediğin iniş ve çıkış, sakın moralinizi bozmayın. Bakın ben bu yaşta hiç durmuyorum, sizin için, sizler adına, bir şeyler yapmaya çalışıyorum. O nedenle 2015’e bütün yüreğimizle ve cesaretimizle yürüyelim.” dedi.

TURSAB Yönetim Kuruluna 2 Yeni Kişi… purchase Lithium

Başkan Sevinç Gökbel Bodrum TURSAB Yönetiminde iki değişiklik olduğunun bilgisini de verdi. Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Uysal’ın asker ettiğini söyleyen Gökbel şunları söyledi;

generic Valtrex “Göreve gelen Süleyman Uysal Uysal arkadaşımızı asker ettik. O yüzden yönetim kurulu üyeliğinden ve 2.başkanlıktan ayrılmak durumunda kaldı. Birde Serkan arkadaşımızda kendi çalıştığı yerde bir görev değişikliği yaptı. Prosüdür gereği onunda ayrılık zamanı gelmişti. Şu anda yönetim kurulumuzda boş olan yerlere Tuğba Eren ve İbrahim Apak gelmiştir.”

Türkiye’de 37 BYK olduğunu ve sayının artacağını ifade eden Gökbel Bodrum BYK’nın bir farkı olduğunu kaydederk sözlerini şöyle tamamladı; “Bodrum karası ile denizi ile farklı bir BYK’dır. Aramızda gurur duyduğu yatçılarımız var. Türkiye’de deniz turizminin merkezi denilebilir. O nedenle Bodrum çok farklıdır.Bu farklılığımızı hep birlikte sürdürelim.”

TURSAB üyeleri gece boyunca Bodrum Turizmi ile ilgili değerlendirmeler yaptıkları sohbetler ile yılın yorgunluğunu eğlenerek attılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.