Bodrum Gündem

CHP Parti İçi Eğitimlerini Hızlandırdı

CHP Parti İçi Eğitimlerini Hızlandırdı
22.12.2014
0
A+
A-

 chp_bodrum_parti_eğitim

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü parti içi eğitim çalışmalarını yeniden başlattı.

order disulfiram
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Valtrex no prescription

2015 Genel seçimlerine altı ay gibi bir süre kala, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı eğitim çalışmaları başlattı. Bodrum girişinde Yokuşbaşı’nda bulunan CHP İlçe Binasında başlayan eğitime ilk gün yaklaşık 25 kişi katıldı. Her kademedeki Bodrum CHP üyelerine, Marmaris’ten gelen Parti Eğitmeni tarafından parti içi temel eğitimin veriliyor. Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş’ta ilk gün ki eğitime katılanlar arasında yer aldı.

Parti içi temel eğitimi veren eğitmen Acar Ünlü, Parti eğitimcisi eğitimini aldıktan sonra, bölgedeki CHP örgütlerinde eğitim çalışmaları yaptıklarını belirterek “Bodrum’daki programımız, başkanımızın daveti üzerine buraya geldik. Partimizdeki çeşitli kademelerdeki arkadaşları, parti okulunun temel eğitimini vererek onlara belirli bir aşamadaki parti ile ilgili bilgileri aktarmaya, onlar ile paylaşmaya çalışıyoruz.” Dedi.

CHP’nin Yokuşbaşı’nda bulunan binasının parti eğitiminde kullanılacağının ifade eden CHP İlçe Başkanı Recai Seymen’de parti içi eğitimleri ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı; “Yokuşbaşı’nda bulunan parti binamız artık parti eğitiminde kullanılacak. Belli periyotlarda burada parti eğitimi vereceğiz. Cumhuriyet halk Partisinin temel üye eğitiminden başladık. Daha ileride başka konulara da gireceğiz. Şu anda bütün üye arkadaşlarım, yeni ve eski üyeler de dahil eğitim sekreteri ile birlikte bir liste yaparak, parti okulunda ki eğitmenlerinde yardımı ile bu eğitimlere başladık. Bence bütün Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin de bu eğitimi alması lazım. Parti için herşeyi bildiğimiz zannediyoruz ama eğitimde gördük ki gayet ciddi konular var. Bütün üyelerimizi eğitime davet ediyoruz.” purchase Strattera

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum ilçe örgütünün, son haftalarda çalışmalarını hızlandırdığı ve 2015 Genel Seçimlerine oldukça ciddi bir şekilde hazırlandığı ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.