Bodrum Gündem

Hüseyin Anıl Annesini Toprağa Verdi

12.01.2015
0
A+
A-

 hüseyin-anıl-annesini-toprağa-verdi

Yarımada Gazetesi sahibi ve Bodrum siyasetinin renkli simalarından TÖBDER ve CHP’nin geçmiş dönem başkanlarından, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde CHP’den Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Anıl’ın annesini cenaze törenine Bodrum iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

buy Propranolol Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy levonorgestrel Purchase Retin-A

Hüseyin Anıl, Havva ve Ahmet Anıl’ın annesi Ekin, Başak, Özgür, Barış Anıl’ın ve Umut Özdoğan Anıl’ın babaanneleri 1928 doğumlu Hatice Anıl 11 Ocak 2015 akşam saatlerinde vefat etmişti. Hatice Anıl geçmiş dönem belediye başkanı Tuğrul Acar’ın da halasıydı.

İkindi namazından sonra Tepecik Camiinde merhumenin cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat, Bodrum Belediye Meclisi üyeleri, geçmiş dönem Milletvekili Fevzi Topuz, 2015 seçimlerinde milletvekili aday adayları, 30 Mart seçimlerinin iddialı adaylarından Mehmet Tosun, BESİAD üyeleri, CHP üyeleri ile Anıl ailesinin dostları ve akrabaları katıldı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Hüseyin Anıl’ın zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Merhume Hatice Anıl, Tepecik Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Karaburgaz Mezarlığında toprağa verildi.

Hüseyin Anıl annesine son görevini yaparken küçük bir kaza atlattı. Bodrum Devlet Hastanesine götürülen Anıl’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve küçük sıyrıklar ile kazayı ucuz atlattığı bilgisi verildi.

Bodrum Gündem olarak Merhume Hatice Anıl’a Allah’tan Rahmet, Kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.