Bodrum Gündem

ŞÜTTE Şarküteri ve Cafe AVENUE AVM’de Açıldı

ŞÜTTE Şarküteri ve Cafe AVENUE AVM’de Açıldı
13.01.2015
0
A+
A-

İSTANBUL’UN ÖNEMLİ MARKASI ŞÜTTE BODRUM AVANUE AVM’DE HİZMETE GİRDİ… buy Propranolol online şütte_şarküteri_bodrum_avaneu-(222)

buy Colchicine 1985 senesinde Bodrum’a gelerek çeşitli bankalarda yöneticilik yapan ve 2012 de emekli olan Ahmet Gümüş, İstanbul’da ilklerden olan Şütte, 1918’den beri Beyoğlu Balık Pazarında salam sosis imalat ve satış mağazası, zamanının en ünlü şarküteri mekanı olmuş, nostaljik ve değişmeyen lezzetiyle bugüne kadar gelmiş bir markayı Bodrum’a kazandırdı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Avanue AVM’de hizmete giren Şütte’nin açılışını Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan yaptı. İşletmenin açılış törenine aralarında AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, eski Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un da olduğu Bodrum iş dünyasından çok sayıda iş insanı ve BESİAD üyeleri katıldı.

Şütte markasını 2002 yılında ilk kez Bodrum’a getiren isim olan Gümüş, özellikle Bodrum’da yaşayan İstanbulluların çok iyi tanıdığı markayı yeniden Bodrumla buluşturmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Reyonlarında çok özel lezzetlerin yer alacağını belirten Şütte Bodrum işletmecisi Ahmet Gümüş, “Emekli olduktan sonra böyle bir işe başladık. Şütte markasını 2002 senesinde de Bodrum’a taşımıştık. Ancak şanssızlık, benim tekrar bankaya dönmem nedeniyle devrettiğim arkadaş götüremedi ve kapandı. 1968 kuşağının çok iyi tanıdığı bir marka bu. İstanbul’da özellikle çok tanınıyor. Bodrum’da yaşayan İstanbullular Şütte’nin burada açılmasını bizden istediler. Bizde onların isteklerini yerine getirdik. Çok üst sekmen bir ürün satışı olacak. Aranılan şarküteri ürünlerini mümkün mertebe buraya getirmeye çalışacağız. İnşallah başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.

şütte_şarküteri_bodrum_avaneu (3)

Şütte Şarküteri’de bir çok kahve çeşitleri ile birlikte, pasta, börek ve çok özel hazırlanmış kahvaltı servisleriyle çok iddialı olduklarını ifade eden Gümüş, yerel ürünlerin de Şütte raflarında yer bulacağına özellikle vurgu yaptığı konuşmasına şöyle devam etti;

Natrexon price “Ürünlerimizin büyük bir kısmı yerel ürün, reçellerimiz, zeytinlerimiz. Ama burada önemli olan reçel çeşitlerimizi kahvaltılarda kullanıyoruz. Peynir çeşitlerimizin bir kısmı köy peyniri dediğimiz yerel ve çok iyi seçerek aldığımız peynirler. Yerel ürünlere önem vermek elbette bizim görevimiz. Burada yerel çalıştığımız takdirde o esnafında kazanmasını bende çok arzu ediyorum.”

Şütte ürünlerini süpermarketlerden ziyade, taze bir şekilde butik şarküterilerde ve şubelerinde satılması tercih ediliyor. Kendi imalatı olan ürünlerin tamamı dana, piliç ve hindi etinden olduğuna da özellikle dikkat çekiliyor.

Yorumlar

  1. gönül fırat dedi ki:

    senelerdir istanbuldan beri beklenti içindeydim hayırlı olsun……..