Bodrum Gündem

Bodrum’a Birde Onun Gözünden Bakın

17.01.2015
0
A+
A-
ÖMER DOĞAN’IN GÖZÜNDEN BODRUM…
ömer_doğan_gözünden_bodrum_oasis (7)
Online Xenical buy Fotoğraf sanatçısı Ömer Doğan’ın muhteşem Bodrum fotoğraflarından oluşan sergisi kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

buy Lamisil

Bodrum Gündem Haber cheap albuterol
OASİS Avm Nurol Sanat Galerisinde gerçekleşen ve Bodrum Sağlık Vakfı yararına düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışına aralarında Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sağlık Vakfı Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz, usta Gazeteci Can Pulak, Oasis Avm’nin Genel Müdürü Mazhar Vardar’ın da olduğu çok sayıda sanatsever katıldı.
Açılış kokteylinde Gaziantep’ten getirttiği bir tepsi baklavayı kendi elleriyle davetlilere ikram eden usta fotoğraf sanatçısı Ömer Doğan “15 yıldır profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum. 5 yıldır da Bodrum’da yaşıyorum ve bu gördüğünüz fotoğraflar 4-5 yıllık bir çalışmanın ürünü. Belgesel mantığı ile fotoğraf çekiyorum. Yarımadanın değişik zamanlardaki değişik yüzünü fotoğraflamaya çalıştım” dedi.
Fotoğraf karelerini tek tek inceleyen Ayşe Karaca isimli sanatsever sergiyle ilgili düşüncelerini “Çok başarılı, çok güzel. Ömer Beyi önceden beri tanıyorum çok beğendim, güzel kareler yakalamış” sözleriyle ifade etti.
Bodrum’un ve Bodrum Yarımadası’nın değişik noktalarından çekilmiş bir birinden güzel 60 eserin bulunduğu sergi, 31 Ocak gününe kadar ziyarete açık kalacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.