Bodrum Gündem

Bodrum’un En Lezzetli Reçeli Kim Yapacak

Bodrum’un En Lezzetli Reçeli Kim Yapacak
19.01.2015
0
A+
A-

purchase Cialis mandalina-reçeli_yarışması_bodrum_gundem (2)

Çatal Ada Sanat Çevre ve Turizm Derneği 24 Ocak Cumartesi günü, Saat: 11.00 – 15:00 arasında farklı kültürlerden üreticileri bir araya getirmek amacı ile Turgutreis Atatürk Meydanı’nda “Bodrum’un En Lezzetli Reçeli” yarışmasını düzenliyor.

buy Nolvadex Bodrum Gündem Haber order Premarin

Amatör üreticileri bir yandan kaynaştırıp, bir yandan da ürettiklerini değerlendirmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Çatal Ada Sanat Çevre ve Turizm Derneği düzenlediği “Bodrum’un En Lezzetli Reçeli” yarışmasını Bodrum’un simgesi haline gelmiş olan Mandalinanın tanıtımına da destek olmak amacıyla düzenliyor.

Daha önceki yıllarda 3 kez düzenlemiş olduğu, yalnızca amatör üreticilerin katılabildiği “Bodrum’un En Lezzetli Reçeli” Yarışmasını 3 kategoride gerçekleştiriyor. Mandalina, Serbest Narenciye ve Ambalaj kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışmada jüri üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor; Tülin Çakır-Gıda Mühendisi, Hülya Güner-İşletmeci, M.Fahir Üzümcü-Bod.Tohum.Der.Temsilcisi. Jürinin değerlendirmeleri sonunda yarışmaya katılan ürünler derecelendirilecek. Dereceye giren ürün sahiplerine verilecek olan sembolik hediyelerin yanı sıra, bir çok işletme sahibi tarafından takip edilen bu yarışmada üreticiler ürünlerini pazarlama imkanı da bulabilecekler.

Çatal Ada Sanat Çevre ve Turizm Derneği etkinlik kapsamında, hediyelik eşya ve yiyecek içecek kermesi yanı sıra çocuklar için de resim yapabilecekleri ve oyun hamurlarıyla oynayabilecekleri masalar da hazırlanıyor.

mandalina-reçeli_yarışması_bodrum_gundem (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.