Bodrum Gündem

Mandalina Şenliğine Bitez’de Devam

19.01.2015
0
A+
A-

mandalina-bitez-(111)

“Bodrum Mandalinası”nın yaşatılması amacıyla düzenlenen “Bodrum Mandalina Şenliği”, Ortakent Yahşi’nin ardından Bitez Mahallesi’nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti. Proscar online Viagra online Canada Cheap Aciclovir

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen “Bodrum Mandalina Şenliği”nin ikinci günü, Bitez Eski Pazar Yeri’nde gerçekleştirildi. Şenliğe; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ablası Dilek Kocadon ile birlikte katılırken ayrıca Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş da şenlikte yer aldı.

Bodrum’un Bitez Mahallesi’nde yer alan Bitez Eski Pazar Yeri’nde düzenlenen etkinliklerde Başkan Kocadon ve beraberindekiler, çeşitli ürünlerin satıldığı stantları dolaşarak yapılan ikramları tattı. Stantları gezdiği sırada Başkan Kocadon’a Kemal ve Salime Telgeren çifti, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Lokma ve keşkek ikramlarının da yapıldığı etkinlikte yerel sanatçı Mustafa Ergene de şarkılarıyla şenliğe katılanlara keyifli saatler yaşattı. İzmir Fil Armoni Bandosu ise 18 kişilik ekibiyle Şef Davut Kandemir önderliğinde çaldıkları marşlarla dinleyenlere eğlenceli vakit geçirtti.
“Kasa Çakma” ve “Mandalin İstifleme” gibi çeşitli yarışmaların da düzenlendiği etkinliklerde, “En Bakımlı Mandalina Bahçesi” ve “En İyi Mahsul” ödülleri de sahiplerini buldu. “Kasa Çakma” yarışmasında birinci Kemal Sakal, ikinci Mehmet Kanber ve üçüncü de İbrahim Sinop olurken “Mandalin İstifleme” yarışmasında ise Nagihan Sakal birinci, Fatma Kanber ikinci, Şirin Uyar üçüncü ve Emel Cansevel de dördüncü oldu. “En Bakımlı Bahçe” ödülü Mehmet Kanber, “En İyi Mahsul” ödülü de Celal Dumanlı’ya verildi. Yarışmacılara ödüllerini, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç ve Bitez’in kapanan eski Belde Belediye Başkanı İbrahim Çömez takdim etti.
Düzenlenen yarışmaların ardından Bodrum Anadolu Teknik ve Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu “Rock Grubu” alternatif rock parçalarıyla vatandaşları eğlendirirken, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Folklor ekibinin gösterileri de şenlikte renkli görüntüler oluşturdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.