Bodrum Gündem

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Sona Erdi…

22.01.2015
0
A+
A-

kaymakamlık futbol turnuvası sona erdi (1) cheap Proscar

 

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Futbol Turnuvası Mazı Mahallesi ile Yalıkavak Mahallesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Turnuva şampiyonu Mazı Mahallesi oldu.

Bodrum Gündem Haber 22/01/2015 Accutane cost buy Promethasin

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Mazı Mahallesi ile Yalıkavak Mahallesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Mazı Mahallesinin 2 – 1 kazanarak şampiyon olduğu turnuva sonunda kupa töreni de düzenlendi.

Bu yıl 25 takımın mücadele ettiği Kaymakamlık Mahalleler Arası Futbol Turnuvası sonunda Kaymakam Dr. Gödekmerdan ilk 3 takıma kuplarını maç sonu düzenlenen törenle takdim etti. Ayrıca Kaymakam Dr. Gödekmerdan turnuvaya sponsor olan Turizmci Zeynel Kılıç, Reklamcı Ümit Lapaoğlu ve iş adamı Alptekin Polat’a da plaket takdim etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan kupa töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Mahalleler arası futbol turnuvası büyük bir katılımla tamamlandı. 25 takımımız bu turnuvada mücadele etti. Güzel maçlar çıktı. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda da turnuvamızı daha da büyüterek sürdüreceğiz. Şampiyon olan Mazı Mahallesi sporcularını ve turnuvaya renk katan değerli seyircilerini tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvamıza maddi manevi destek olan değerli esnaflarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederim. “

Turnuva şampiyonu Mazıspor oyuncuları kupa sevincini taraftarları ile birlikte yaşadılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.