Bodrum Gündem

En Büyük Bodrum, Başka Büyük Yok!

En Büyük Bodrum, Başka Büyük Yok!
29.01.2015
0
A+
A-

muğlanın-en-büyük-ve-kalabalık-ilçesi-bodrum_1

buy Propranolol Son yıllarda dışardan aldığı göçle nüfusu sürekli artan Bodrum, Muğla’nın ilçeleri arasında en büyük nüfusa sahip ilçe olma özelliğini sürdürüyor.

Bodrum Gündem Haber Viagra without prescription buy Disulfiram online

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptığı açıklamada, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TUİK) son verilerine göre Bodrum nüfusunun 152.440 olduğunu, Muğla ili içerisinde en kalabalık ilçenin yine Bodrum olduğunu söyledi.
Fethiye’nin, Fethiye ve Seydikemer olarak iki ilçeye bölünmesinin ardından, nüfus özelliği açısından Muğla’nın en büyük ilçesi unvanını alan Bodrum, her geçen gün aldığı yeni göçlerle bu özelliğini sürdürüyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan, “Bodrum bu yıl da Muğla’nın en büyük ilçesi olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumunun 31 Aralık 2014 tarihli son verilerine göre nüfusumuz 152.440 oldu. Geçtiğimiz yıl 140.716 olan nüfusumuz 11.724 kişi artışla 152.440 olarak Muğla’nın en büyük ilçesi olmayı sürdürdük. Nüfusun artması Bodrum’un sosyal ve ekonomik yönden geliştiğini göstermektedir. İlçemizi Fethiye (145.643) ve Milas (132.445) ilçeleri takip etmekteler. Bu sayılar adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre oluşan verilerdir. Bodrum, nüfus kaydı Bodrum’da olmayan ve yaz aylarında yaşayan çok sayıda vatandaşımıza da ev sahipliği yapmaktadır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.