Bodrum Gündem

Selahattin Paşalı Toprağa Verildi

26.02.2015
0
A+
A-

BODRUM İŞ DÜNYASININ TANINMIŞ İSMİ, PAŞALI AİLESİNİN BABASI SELAHHATTİN PAŞALI TOPRAĞA VERİLDİ…

selahattin-_paşalı_toprağa_verildi-(112)

25 Şubat günü hayatını kaybeden Mustafa, Kemal ve Ata Paşalı’nın babaları Selahattin Paşalı’nın öğle namazının ardından Bitez Gülsevim – Rüştü Kaynak Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenazenin başında Paşalı’nın evlatları ve torunları taziyeleri kabul etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cenaze törenine oldukça yoğun bir katılım olurken, camiinin avlusu tamamen doldu, cenaze törenine katılanlar camii avlusunun dışına kadar taştı. Cenaze törenine MHP Milletvekili Engin Alan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Kemal purchase Topamax Orman, Bodrum Belediyesi CHP ve MHP’li Meclis üyeleri, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu üyeleri, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve BODTO Meclis üyeleri, Bodrum iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri, Paşalı ailesinin dostları ve akrabaları ile birlikte Bodrumlu yurttaşlar katıldı.

Yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklardan kaynaklı olarak 25 Şubat metoclopramide without prescription günü vefat eden Selahattin Paşalı için cenaze töreni sırasında lokma dağıtılırken, birçok kurumun ve şahsın çelenk göndermek yerine Bodrum Sağlık Vakfına bağışta bulunduğu görüldü.

Merhum Selahattin Paşalı’nın treating male impotence cenaze namazının kılınıp, helallik alınmasının ardından, Bitez aile mezarlığında toprağa verildi.

BODRUM GÜNDEM GAZETESİ olarak Merhum Selahattin paşalı’ya Allah’tan Rahmet, kederli ailesine de başsağlığı ve sabır dileriz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.